vrijdag 7 november 2014

Vitavia kassen

Alle modellen van Vitavia kassen zijn vervaardigd van geanodiseerd of groen gecoat aluminium. Er is keuze uit 3mm glas of 3mm gehard (veiligheids-) glas als beglazing. De kassen worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding. Uiteraard is montage ook mogelijk.


De modellen varieren van vrijstaande . Het aluminium van een Vitavia tuinkas, kweekkas of kas is standaard geanodiseerd.

Een onderscheidend verschil met andere tuinkassen op de markt. Vitavia kassen - Tuinkasspecialist levert uitsluitend topmerken als Vitavia kassen , Royal Well kassen, en Janssens kassen. ACD Tuinkassen: van kweekkassen en tomatenkassen tot plantenkassen en hobbykassen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van de tuinkassen van ACD.


Hieronder vindt u een ruime keuze aan tuinkassen. Staat uw gewenste kas hier niet bij of heeft u speciale wensen met . Het kiezen van de juiste kas is niet altijd even eenvoudig. Hier vindt u de meest gezochte reserve onderdelen voor diverse kassen en merken.

Heeft u een ander onderdeel nodig of bent u op zoek naar vervangende beglazing? Neem dan contact met ons op via e-mail en geef het onderdeelnummer en het merk en type van uw kas door. We helpen u graag uw tuinkas goed te . Wij verkopen hobbykassen van verschillende leveranciers zoals onder andere Vitavia , ACD en Janssens. Vitavia maakt het voor iedereen mogelijk om een kweekkas te bezitten. De kassen van Vitavia zijn standaard voorzien van mm tuindersglas, maar wij raden u voor uw eigen veiligheid aan om voor mm gehard . Snelle levering door de tuinkassen specialist op het internet.


De Ida-muurkas is perfect voor tuinliefhebbers die beperkte ruimte tot hun beschikking hebben. Dit model, dat speciaal ontworpen is voor balkons, terassen en ommuurde tuinen, is ideaal voor het onderbrengen van uw planten, zaailingen en tomaten. XL Tuinkas polycarbonaat 9. De muurkas van VitaVia zijn zeer scherp geprijsd. Zelfs voor in een klein hoekje in de tuin heeft VitaVia al een muurkasje van nog geen vierkante meter! Alle VitaVia tuinkassen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium of groen gepoedercoat aluminium.


Een fundering is optioneel. Het glas wordt vastgezet met glasclips. Deze afvoerpijpen zorgen ervoor dat het water uit de dakgoot vlot wordt afgevoerd.


De bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen voor een vlotte montage.

Is enkel geschikt voor Vitavia kassen. Aantal stuks in het pakket: 2 . This Pin was discovered by Perdok Kassen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Zonder direct afhankelijk te zijn van het klimaat kunt u in een tuinkas zaaien en kweken. Met een kas kunt u zelf het klimaat beheersen. Als je licht, lucht, warmte en vochtigheid op elkaar kunt afstemmen, zullen de planten in uw tuinkas succesvol groeien. Daarnaast geeft het u extra mogelijkheden om uw gewassen te laten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts