dinsdag 13 december 2016

Zwembad vaassen

Recreatief zwemmen recreatiebad. Een multifunctioneel sportcomplex in Vaassen ( gemeente Epe) op de Veluwe. De accommodatie beschikt over een zwemgelegenheid bestaande uit een wedstrijdbad met tribune, meerdere recreatiebaden met . Kom lekker recreatief zwemmen in ons mooie veelzijdige bad.


Het wedstrijdbad heeft een 1-meter springplank.

In het recreatieve gedeelte vindt u een bubbelbad (graden!), een doelgroepenbad met beweegbare bodem en recreatiebad met grote glijbaan, een peuterbad en een babybad met leuke speelmogelijkheden . De meest volledige site met ruim 66. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Vaassen vindt u op Openingstijden. Zwembad De Koekoek in Vaassen opende zaterdag voor het eerst de deuren voor publiek. Geniet van waterpret in het water-, speel- en sportpark. Of vlucht bij minder mooi weer het overdekte zwembad binnen.


Een heerlijk spetter uitje in een prachtig nieuw zwembad. Bij mooi weer kunnen kinderen veilig buiten spelen in het spraypark met allerlei sproeiers, een super uitvinding.

Kunnen de ouders even lekker bijkomen op . Watertemperatuur heerlijk. Misschien kan daar iets meer toezicht zijn en kinderen begeleiden. In uit in uit in uit heeft niet zoveel zin.


Verder op alle fronten prima bad. Die zeemeermin was een leuke extra. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Dit zwembad heeft veel te bieden!


Er is een wedstrijdba meerdere recreatiebaden, een . De nieuwste technieken op het gebied van verwarming, luchtbehandeling en waterkwaliteit worden er toegepast. Ook moet het gebouw vergaand COneutraal worden gemaakt. In de gemeente Epe wordt . EAFC Zwembad Malkander wo mrt. ZwembadBranche Congres De Cantharel Zwembad de Koekoek in Vaassen houdt opendag.


Neem alvast een kijkje in de nieuwe Koekoek. Veel is er vanaf de weg niet te zien van de nieuwbouw van De Koekoek, maar een ieder die op het terrein achter het oude zwembad komt is aangenaam verrast: het nieuwe zwembad krijgt al duidelijk . Subtropisch zwembad in Vaassen.

Boek nu last-minute tot. Welkom bij Vakantiepark De Bosrand! Wij heten u van harte welkom op de Veluwe, in het mooi gelegen Vaassen. Wilt u direct reserveren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts