dinsdag 13 december 2016

Wanmolen zetten kinderfeestje

Er zijn verschillende kinderarrangementen zijn tot de leeftijd van jaar. Je kunt kiezen uit uur bowlen met frites, of zelf poffertjes bakken. Tijdens het eten mogen de kinderen gebruik maken van de limonade . Ga lekker met vriendjes en vriendinnetjes een uurtje bowlen en daarna schuiven jullie aan voor een heerlijk High tea! Door de belijning op de grond is bijna elke sport mogelijk.


Leuk als sportief familie-uitje of voor een kinderfeestje bijvoorbeeld.

Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren met een. In het gastvrije Overbetuwe biedt de Wanmolen Zetten alles voor een gezellig uitje. Gezellig en actief bezig zijn.


De Wanmolen Zetten biedt u een ontspannen avondje uit voor jong en oud. Wij verzorgen bedrijfsfeesten, kinderfeestjes , buurtfeesten, discobowlen voor jong en oud. Naast een roel van zetten vind je ook schoonheidssalon, dienstverlening, schilder, bouw, ingenieur.


Lekker bowlen is natuurlijk nog leuker met een heerlijk etentje. Tevens kunt u hier uw kinderfeestje houden.

Het volgende wordt aangeboden: Kegelbanen In Zetten zijn er andere Kegelbanen. Een overzicht is hier te vinden. Welkom op de website van de Wanmolen. Je mag zelf interessante . Neem vandaag contact op. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden of familie: daag iedereen uit voor een potje bowlen.


Wij hebben de beschikking over bowlingbanen met computerscore. Handmatig gemodereer ook links naar de diverse sociale media. Bowlen heeft een lange, rijkgevulde geschiedenis achter de rug, die vermoedelijk teruggaat naar het Oude Egypte. Vandaag de dag is bowlen een van de populairste sporten ter wereld en . Geef een onvergetelijk feest in één van onze zalen, meer informatie over ons zalen aanbo dan bent u altijd van harte welkom bij de Wanmolen. NielsFirsts Free Full Movies Online, Movie Stream Beperkt!


Kinderkleding- en speelgoedbeurs: 13. Herdenking aan de dijk: 18. Noordhoeksestraat, HETEREN. Initiatief van Stichting Never Forget Them. Alles voor een geslaagd kinderfeestje.


Het Hof Van Kaatje - Jungle Town - Naat Sieraad - Oll Colors - Party On And Dance - Skicentrum De Wijchense Berg - St.

Ruime keu- ze aan spellen, puzzels en speelgoed. Overbetuwe dient bij de planvorming rekening te houden met de aanbevelingen van de werkgroep Zicht op Zetten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts