donderdag 29 december 2016

Tuinwereld wijchen workshops

Locatie: TuinWereld Wijchen. Accubakjes met horizontale takken en gipskruid guirlande. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, dus bekijk hieronder het aanbod en de data en schrijf uzelf in en neem deel aan deze activiteit bij TuinWereld Wijchen. Wilt u zich inschrijven voor deze workshop.


Feest-fotografe Maaike van Helmond bezocht een leuke workshop bloemschikken en decoraties maken bij Tuinwereld. Workshops Tuinwereld Wijchen en Malden. Zowel op de pagina InBeeld in de papieren Feest van vrijdag april als op . Cecile Peters Sengers-Borsten. Wat een feestje om bij Tuinwereld te kijken en te kopen! Het voorjaar staat al weer bijna voor de deur en de paashaas komt dit jaar erg vroeg.


Daarom organiseren Green Your Day en het tijdschrift Margriet voor de 2e keer een landelijke workshopdag. Bij Tuinwereld zijn ze er . Dit doen we in samenwerking met tuincentra Coppelmans, De Bosrand en Tuinwereld , zodat er altijd een workshopplek bij jou in de buurt is. Wat onder andere te denken van de kuikentjes, hamsters, lammetjes en biggetjes die in de Tuinwereld lopen nu: superleuk! Of het compleet vernieuwde Tuincafé. De workshops zijn zéér in trek.


Maar er is nog veel meer te . Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te . DJ Sven en onze eigen wijchense DJ Richie. Om middernacht wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een glas bubbels en oliebollen. Daarna zal het spetterende vuurwerk buiten losbarsten. Het vuurwerk wordt verzorgd door Tuinwereld Wijchen.


Met de live band MMOOZZ en DJ Ronn funky Laam. Vuurwerkshow verzorgd door Tuinwereld Wijchen en een champagne toast. Oud Nieuw party button . Samen met de inwoners van Wijchen en met Tuinwereld Wijchen maakt de gemeente een kilometers lang lint van prachtige bloemstukken.


Kijk op de Vierdaagse pagina voor de data van de workshops. Het jaarlijks terugkerende evenement, Ladies Night, komt er weer aan. Een avond vol inspiratie, workshops , demonstraties en meer.


Kaartjes zijn GRATIS af te halen bij TuinWereld Wijchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts