vrijdag 23 december 2016

Zwembad de houtvaart

De Vereniging Vrienden van de Houtvaart stelt zich ten doel dit prachtige monumentale zwembad in stand te houden! Op onze website vindt u alle informatie over het zwembad en onze vereniging. Zwembad de Houtvaart , het enige overgebleven openlucht zwembad in Haarlem. De Houtvaart is voorzien van een groot zwembad van meter met een duikplank.


Daarnaast is er ook een instructiebad beschikbaar. De kleintjes spelen lekker in het speelbadje.

Geniet van de zon in de heerlijke ligweide. Kom genieten van een hapje en een drankje in de gezellige horecagelegenheid. Het zwembad werd voorzien van water door een waterbassin boven de ingang. In de oorspronkelijk opzet zwommen mannen en vrouwen gescheiden, er waren aparte toegangen en een in tweeën gedeeld hoofdbassin. Officiele pagina van SRO zwembad de Houtvaart te Haarlem.


Kwam het bij toeval tegen op internet. Het is het enige Amsterdamse Schoolzwembad dat ik ken. Ingezonden door: Richard Keijzer.

Richard Keijzer De decaan op de HBS deed een beroepskeuzetest en ik kreeg de uitslag architect of ingenieur. Alleen al het entree is een foto waar om nog niet eens over de authentieke pashokjes te spreken. Upload your holiday pictures and holiday videos!


Vaders mogen op zondag juni gratis het water van zwembad de Houtvaart in. Ook krijgt iedere ouder die met zijn kind naar het enige openluchtbad van Haarlem komt, een kleine attentie. Het bad is deze dag van 10. Zwemliefhebbers die het leuk vinden om met opblaaskrokodillen . Gelukkig kunnen we nog tot en met zaterdag september genieten van het buitenbad!


Levertijd: tot werkdagen. De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Zien, ontdekken en beleven! Beleef de leukste dagen met veeltebeleven. Jongeren op een spetterende manier de zomervakantie in laten duiken, dat was het idee van Bilal el Razouki die aanstaande zaterdag zijn eerste evenement van Poolparty Before organiseert in het . Het is niet alleen aantrekkelijk wonen in Haarlem, de stad heeft ook bezoekers veel te bieden.


Met ruim duizend rijksmonumenten, talloze musea en een historische binnenstad die is aangewezen als beschermd stadsgezicht, trekt de Spaarnestad jaarlijks bijna een miljoen buitenlandse toeristen. Een sober maar verantwoord en zeer stijlvol zwembad (zie ook foto), een Rijksmonument. Het heeft een lange en bewogen historie. Er is alles aanwezig wat v.

Ook beschikt het bad over een ruime en zonnige ligweide waar je lekker een dagje vakantie kunt houden aan de westrand van Haarlem. Bij dat zwemmen horen natuurlijk ook een hapje en een drankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts