maandag 26 december 2016

Stihl bosmaaier fs 38

Lichte en ergonomische benzine kantenmaaier met de beproefde uitrusting. De capaciteit van de motor is kW. De multifunctionele handgreep biedt optimaal gemak tijdens het trimmen.


Voor het trimmen van gazons is deze trimmer ongetwijfeld de juiste. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Licht en ergonomisch instapmodel met de beproefde uitrusting. Stihl FS benzine trimmer. Deze trimmer is uitermate geschikt voor het trimmen van gazons en voor het wegmaaien van gras en onkruid rondom bomen, langs paden en trappen en voor het gebruik op privé-terrein.


U kunt deze producten wel online bestellen en in het filiaal naar keuze afhalen. Of neem contact met ons op voor persoonlijke levering van dit product. Deze machines worden door ons gemonteerd en bedrijfsklaar gemaakt.

Quick tips on how to start the FS trimmer. De verbranding is niet goe blijft blauwe lucht uit de uitlaat komen, bosmaaier slaat na min af, lijkt te verzuipen Hoe kan ik dit oplossen? Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Kijk voor het volledige assortiment op de webshop. STIHL FS kantenmaaier. Kijk hieronder voor vergelijkbare . Schrijf de eerste review over dit product.


Uitermategeschikt voor het trimmen van gazons en voor he. Kleine benzine kantenmaaier met vereenvoudigde startprocedure. Zeer geschikt voor het trimmen van gras en voor het maaien om bomen, langs paden en trappen op privéterreinen.


Lichte motorzeis , ideaal voor het trimmen van graskanten. Kg dBa met maaikop Autocut C 5-2. Flexibele aandrijfsas in de schacht. Prijs (excl. BTW):, € 1589.


Lichte kantenmaaier voor gazons en wegmaaien van onkruid. Ideaal voor privé gebruik.

Verkoop en verhuur van alle bouwmachines en bouwmaterialen. Ook onderhoud en onderdelen van landbouwmachines, tuinmachines. Machines voor vakmensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts