woensdag 14 december 2016

Olifantspoot plant prijs

Deze kamerplant is erg gemakkelijk in het onderhoud en heeft weinig water nodig, de stronk is niet voor niets zo dik. Vind olifantspoot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ivm ruimtegebrek kamerpant incl grijze ronde stenen pot doorsnede cm. Mooie beaucarnea nolina olifantspoot 180cm. Rechtstreeks van de kwekerij voor een voordelige prijs !

Of Ponytail, vanwege de bladerkruin. Speurt u al een tijd naar een karakteristieke kamerplant of kamerboom? U kunt deze groene kamerplant online bij ons kopen.


Groene kamerplanten en bloempotten koop je bij Home meets nature. De geharde Olifantspoot plant en meer topkwaliteit planten koop je voordelig online bij VanKaarstotServet, de beste planten bestelservice online! Toch zijn er wel enkele belangrijke aandachtspunten bij de verzorging.


Hij heeft weinig water nodig en is daarom een ideale plant voor mensen die wel eens vergeten hun planten water te geven! De olifantspoot heeft smalle, naar beneden krullende bladeren. Door een goede groei ontstaat een stam waarvan de voet .

Deze Olifantenpoot of Olifantspoot is speels vertakt en heeft minimaal drie mooie stammen op verschillende hoogten. De krullen zijn al wat langer en dansen sierlijk in de lucht. Beaucarnea Recurvata kopen.


De Olifantenpoot krijgt in een grote, brede, ronde pot van prachtige, authentieke materialen een heel stoer uiterlijk. De plant waarvan de poot lijkt . Deze grote plant met een dikke stam is een absolute blikvanger in het interieur. Zowel thuis als bijvoorbeeld op kantoor. Makkelijk te onderhouden en gekweekt in een ruime 24cm doorsnee pot.


Zet de planten op een lichte plaats maar pas in de zomer op voor direct zonlicht. Krachtig, sterk, zonder veel opsmuk. Een stoere kracht waar je echt op kunt steunen en bouwen. Minimaal onderhoud nodig.


Er zijn vele planten , die voor een mooie, groene sfeer in een woonkamer zorgen. Vele groene planten zijn opvallend. Deze mooie machoplant valt met een opvallend gecomprimeerde stam in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts