donderdag 29 december 2016

Frituurschep

Een roestvrijstalen frituurschep van het merk Handy. Dit is dus een royale degelijke schep m. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Frituurschep koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop.


Wanneer u een frituurschep bestel leveren wij deze direct uit voorraad!

Voor iedereen een voordeel. Haal snacks en friet makkelijk uit een frituurpan met deze schep gemaakt van RVS en bamboe. Bekijk hier ons professionele frituurscheppen. Een RVS horeca frituurschep Ø100x(L)330mm kopen bij XXLhoreca?


Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Bent u op zoek naar een zeef voor het bijvoorbeeld zeven van uw bloem of meel ?

Kookwinkel Oldenhof heeft in de winkel en online een ruime keuze in zeven. Snelle levering en gratis bezorgd v. De lange steel beschermt uw handen tegen het hete vet van de frituurpan. Gebruik de schep om garnalen, oliebollen of andere etenswaren uit de frituurpan te scheppen, terwijl het vet terug te druipt in de pan. Makkelijk frituurscheppen huren bij Zoef.


Een divers assortiment keukengerei. Op zoek naar een frituurschep of schuimspaan voor uw horecazaak? De draadstructuur van de schep maakt de schep lic.


Wij werken direct met fabrikanten waardoor wij onze prijzen zeer gunstig kunnen houden. GastroCenter vindt u online alle benodigdheden voor uw grootkeuken. Ook voor maatwerk zoals afzuigkappen en . Met de schuimspaan van Kookpunt eigen merk haal je een handige keukenhulp in huis. Je gebruikt de spaan om gemakkelijk ingrediënten uit frituurolie te scheppen. Handig voor bijvoorbeeld oliebollen, bitterballen of garnalen!


De schuimspaan, ookwel frituurschep genoem heeft een extra lange steel waardoor je . Skip to content Skip to product menu.

Niet geschikt voor de afwasmachine. Toevoegen aan verlanglijst. Aantal: In winkelwagentje. Stuur door aan een vriend. Dit product kan op dit moment niet worden besteld.


Hier kunt u terecht voor feestkleding verhuur en verkoop. Ook verzorgen wij uw feest volledig. Van barbeque tot partytent en van drank tot springkussens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts