woensdag 21 december 2016

Blokker treinkaartjes

Wil jij weten wanneer Blokker goedkope treinkaartjes verkoopt? Deze dagkaarten zijn meestal niet tijdens de spitsuren geldig. Welk goedkoop treinkaartje past het beste bij je reis? Ontdek het met onze prijsvergelijker of kijk in ons maandelijkse overzicht met alle goedkope treinkaartjes. Kruidvat treinkaartjes, AH Dagkaarten, Blokker treinkaartjes en HEMA dagretours.


Bij Blokker kun je weer terecht voor een goedkoop treinkaartje!

Dit keer gaat het om een Dal Dagkaart voor twee personen voor € 29. Bij de NS Wintertoer is echter de reisperiode en . Op zoek naar een goedkoop treinkaartje ? Ook in december hebben we alle voordelige treinkaartjes weer op een rij gezet. Je kunt met dit treinkaartje reizen tussen twee steden . Met de Dal Vrij Dagkaart van Blokker reist u doordeweeks in de daluren en in het weekend de hele dag.


Ook profiteren van deze treinkaart actie? Albert Heijn, Blokker , Kruidvat, Hema en de Spoordeelwinkel. NS treinkaarten bij Blokker.

Dag Dal Vrij treinkaart. Wat houdt de NS dal vrij treindagkaart actie in? In alle Blokkerwinkels wordt . Winkels waar treinkaartjes vaak in de folder staat. Bij welke winkels vind je regelmatig treinkaartjes acties? Het is altijd handig om te weten bij welke winkels je terecht kunt voor een bepaald product.


Wij houden het assortiment nauwkeurig in de gaten. Opzoek naar een goedkoop treinkaartje? Tijdens een treinkaartjes actie zijn de NS dagkaarten het goedkoopst!


Hierbij is het mogelijk om een NS Dalvrij dagkaarten te kopen voor € (slechts € 1per dagkaart). Goedkoop treinkaartje met korting! Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt reizen in de daluren of het weekend met treinen van . Ook bij Blokker kun je tot 3x per jaar terecht voor goedkope treinkaartjes. Bijzonder is dat je bij Blokker ook doordeweeks kunt reizen en de tickets meestal slechts € 1kosten.


Alle Blokker treinkaartjes hebben echter doordeweeks een beperking in zowel de ochtend én avondspits. Het bedrog kwam vrij snel uit, de kaarten werden door NS geblokkeerd en konden dus niet gebruikt worden. De kopers waren hun geld kwijt.


Kijk dus uit als je via internet bij derden een goedkope treinkaart koopt. Reis voordelig met de trein dankzij de Blokker treinkaartjes !

Onbeperkt reizen met de trein! Wil jij graag met de trein reizen, maar wil je hier niet te veel geld voor betalen? Dan koop je Blokker treinkaartjes tijdens de Blokker . Met de Blokker treinkaartactie koop je voor een laag bedrag treinkaartjes waarmee je een dag kunt reizen met de trein.


Wil je ook veel geld besparen en kan je een voordelig treinkaartje wel gebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts