maandag 12 december 2016

Tuinwereld wijchen workshop

Locatie: TuinWereld Wijchen. Accubakjes met horizontale takken en gipskruid guirlande. Wilt u zich inschrijven voor deze workshop. Het voorjaar staat al weer bijna voor de deur en de paashaas komt dit jaar erg vroeg.


Zeer stylistisch met leuke vormen.

Bij Tuinwereld zijn ze er . Vruchten - grassen - vetplanten, maar ook aparte rozentakken en materialen maken deze creatie tot zeer modern bloemstuk. Daarom organiseren Green Your Day en het tijdschrift Margriet voor de 2e keer een landelijke workshopdag. Dit doen we in samenwerking met tuincentra Coppelmans, De Bosrand en Tuinwereld , zodat er altijd een workshopplek bij jou in de buurt is. De 1e Vierdaagse krijgt in Wijchen een fleurig feestelijk tintje. Samen met inwoners én met Tuinwereld Wijchen wordt een kilometers lang lint gemaakt van prachtige bloemstukken.


Op zaterdag juli is er een bijzonder workshop op het Wijchense Marktplein van 14.

Aanmelden en meer informatie. Meld u dan nu aan voor een workshop bij. De workshop kost euro. Dan betaalt u slechts euro. Deze workshop kost euro.


Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te . DJ Sven en onze eigen wijchense DJ Richie.


Om middernacht wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een glas bubbels en oliebollen. Daarna zal het spetterende vuurwerk buiten losbarsten. Het vuurwerk wordt verzorgd door Tuinwereld Wijchen.


Bekijk hier TuinWereld Wijchen openingstijden.

Kijk voor alle data en meer informatie op onze . Ook koopzondagen van TuinWereld Wijchen en de actuele folder en aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts