vrijdag 9 december 2016

Woerden zwembad

Kom gezellig bij ons zwemmen! Van Helvoortlaan 4 Woerden. Zwemlessen, vrij zwemmen, AquaMama, TurboZwemmen, UkkieZwemmen en nog veel meer!


Batensteinbad Woerden : het complete zwembad in je eigen stad! Kinderen tot jaar, gratis.

Los bad tot jaar, € 70. Tijdens BanenZwemmen kan je jouw eigen tempo zwemmen. We hebben ook een snelle baan speciaal voor de geoefende borstcrawlzwemmers.


Je kan voor vragen over jouw slag terecht bij de zwemonderwijzers die toezicht houden. Begin de vakantie goed met een swingende KerstDisco, spring lekker in een echt KerstballenBa kom een heerlijke oliebol happen bij het OliebollenZwemmen of doe mee met een van de vele leuke activiteiten bij de AquaFun middag! Gemeente Woerden beschikt over zwembaden.


Daarnaast kunt u recreëren aan de recreatieplas Cattenbroek.

Het wordt gebruikt voor zwemles en door zwemclubs. De eerdere verenigingen One Team Swimming en Zwemclub Woerden en zwemvereniging de Watervrienden. In hetzelfde pand is ook een sportschool.


Zwembad , Recreatieba Buitenspeelplaats, Horeca. TV geeft samen met Thys Toys een zwembad weg. Omdat we je graag wat verkoeling geven tijdens deze warme en zonnige dagen, maar ook omdat Thys Toys jaar bestaat.


Vanochtend gaven we de eerste al aan Miranda Aantjes en nu verloten we er gewoon nog een. TIjdens Koeiemart op oktober is het zwembad gesloten! De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond . Het is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in Woerden.


Er is gekozen voor een vrij toegankelijk buitengebie waardoor de kosten moeten worden gedekt door alternatieve inkomstenbronnen. Alles moet dan klaar zijn. Lang zag het er naar uit dat er geen vervanging zou komen. Een groep Abcoudenaren legde zich daar niet bij neer.


Ondanks tegenstemmen, bleef men strijden voor de komst van een nieuw zwembad.

Sportschool Woerden voor fitness en begeleid trainen, Fitland Woerden. Fitness en onbeperkt groepslessen. Dagje uit naar een zwembad in Woerden.


Terwijl het centrum van gezellig Woerden op loopafstand ligt! Ook de polders van het Groene Hart zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts