vrijdag 9 december 2016

Fruitvliegjes val

Wat ook een optie is om zelf aan de slag te gaan met valletjes maken. Fruitvliegjes kunnen behoorlijk irritant zijn. Vanuit het niets duiken ze in groten getale op om neer te dalen op de fruitmand of je glas wijn. En je hoeft maar een paar broodkruimels of andere etensresten te laten slingeren of de kleine krengetjes hebben voldoende te eten om zich verder voort te planten.


Dus vandaag als extra video een tutorial.

Zelf een azijnval maken tegen fruitvliegjes in stappen. Heeft u overlast van fruitvliegjes ? Het is zaak dat u direct maatregelen neemt om te voorkomen dat de populatie nog groter gaat worden. Op een eenvoudige wijze kunt u zelf een azijnval maken. Ook wel eens last van fruitvliegjes ? Met deze val kunt u veel volwassen.


Heb je er ook wel eens last van met mooi weer?

Per ongeluk even een schil van fruit laten liggen? Of een glas wijn laten staan? Of heb je simpelweg potjes met kruiden staan waar ze in zitten? Ineens zijn ze overal en ze lijken zich per uur te . Om een natuurlijke val voor fruitvliegen te maken, giet je een vierde appelazijn in een schaaltje, voeg daaraan enkele druppels afwasmiddel aan toe.


Leng aan met water, zodat het zeep gaat schuimen. Zet het schaaltje naast de fruitvliegen en kijk hoe de fruitvliegen vastraken in het sopje. Nina Ongeveer iedereen heeft wel eens te kampen met troepen fruitvliegen die je keuken onveilig maken. Ze hebben dan ook niet meer nodig dan een stuk overrijp fruit of wat kruimels om zich sneller dan konijnen voort te planten. Wij probeerden in het verleden al alles, gaande van een potje met azijn of . Klein scheutje afwasmiddel erbij en je kunt er bijna bij blijven staan om de eerste fruitvliegjes te zien sneuvelen.


Als je last hebt van fruitvliegjes zet je gewoon een kopje met een scheutje azijn neer met daarin een paar druppels afwasmiddel. Last van fruitvliegjes in huis? Leg rot fruit of een oude banaan op de bodem, dek af met huishoudfolie en steek hier kleine gaatjes in.


De weg erin lukt wel, eruit niet.

Je hebt de fruitvliegjes gevangen. Een andere home made val bouw je met een . Zeer effectieve fruitvliegjes val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel, gaan de val in maar kunnen er niet meer uit. Deze fruitvliegjesval wordt geleverd met een lokmiddel wat zeer aantrekkelijk is v. In deze maanden zijn etensresten en rijpend fruit zeer aantrekkelijk voor deze snel voortplantende beestjes. Deze navulling voor de fruitvliegjesval bevat zakjes.


De lokstof is ongeveer dagen werkzaam. U vangt fruitvliegjes snel en eenvoudig met deze val. Ik had last van fruitvliegjes in huis, dus ging ik eens zoeken wat ik daaraan kon doen. Op internet vond ik een zelf maak fruitvliegjes val , en het werkt nog ook!


Nodig: Glazen schaaltje. Stuk fruit (ik heb sinaasappel ) Stuk huishoud folie. Doe een klein laagje wijn in . Met name in de zomermaanden kunnen fruitvliegjes een ware plaag zijn. In deze periode van het jaar zijn etensresten of rijpend fruit namelijk zeer aantrekkelijk voor deze hinderlijke en zich snel voortplantende beestjes. De HGX fruitvliegjesval biedt hiervoor een effectieve oplossing dankzij de decoratieve en doeltreffende . Een fruitvliegjes val koop je simpel en snel bij Insectdirect.


Je kunt hem ook eventueel hergebruiken. Beetje bier erin en dan heb je weer een nieuwe val. Wij hebben het appeltje voor het raam in de keuken staan.


De meeste fruitvliegjes worden ermee gevangen. Scroll down for the English version. En zoals jullie wellicht weten ben ik bezig met het verwerken van 2kilo versgeplukte pruimen.


Ik was dan ook niet verbaasd dat ik opeens een fuitvliegje . Voor 16:uur bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts