woensdag 7 december 2016

Diervoordeel roermond

Diervoordeel is een geweldige dierenwinkel met een enorm gevarieerd aanbod dierenartikelen voor hon kat, knaagdier, vis en vogel. Je vindt onze winkels in Roermond en Hengelo. De voordelen van Diervoordeel op een rij: - 1 kwaliteitsgarantie - ruime, overzichtelijke afdelingen - ruim aanbod speeltjes - behuizing voor je huisdier - dierenapotheek - compleet aanbod (speciaal)voeding En heel uniek de Hondenwasstraat bij Diervoordeel Retailpark Roermond. Wilt u uw hond eens extra . De Diervoordeel folder en winkelinformatie.


Bekijk de laatste dierenwinkel aanbiedingen in de Diervoordeel folder van deze week. Op een unieke locatie, gelegen in het Retail Center in Roermon heeft GroenBlok B. Tuincentrum de Overvecht) een nieuwe winkel geopend: Diervoordeel Roermond. Deze dierenspeciaalzaak is door Aquaja onder andere voorzien van een uniek knaagdiereiland met hamsterflat . Blijf op de hoogte met Tiendeo! Op zoek naar Diervoordeel openingstijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Patricia Duits, Juul Cuijpers, Ruth van Poll en anderen vinden dit leuk. Leuke extra's bij Diervoordeel op Dierendag oktober! Diervoordeel is dé dierenspeciaalzaak met al het goede voor jouw huisdier.


Vind ik leukOpmerking plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts