vrijdag 17 juni 2016

Zwembad kerkpolder

Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Dat moeten we vaker doen! Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad.


Voor de allerkleinsten is er een kleuter- en peuterbad met verschillende waterspuitende objecten. U kunt meedoen met verschillende aquasporten.

Of gewoon lekker baantjes trekken. En wat dacht u van heerlijk spetteren en spelen met de kinderen? Ook dat kan in zwembad Kerkpolder. Vroege vogels ma jan. Los bad doelgroep, € 25.


Ouder en Kind les, € 25. Zondag februari is het wedstrijd bad vanaf 13.

Is uw kind jaar of ouder? Dan kan uw kind beginnen met zwemles. Inschrijven kan vanaf jaar. Dit kan via het inschrijfformulier bij de kassa van het zwembad. In het water, op de kant, met en zonder . Uw hoofd blijft hierbij moeiteloos boven water.


Vanuit deze comfortabele positie doet u allerlei oefeningen en maakt u loopbewegingen zonder dat uw voeten de bodem raken. Center Parcs de Eemhof: zwembad van het jaar! Babyzwemmen, peuterzwemmen, gezinszwemmen.


Zwemplezier is er volop in bad Kerkpolder. Rofianda heeft zwembad Kerkpolder verlicht met led panelen. Nota verzelfstandiging zwembad Kerkpolder. SELECTEER ON STAGE GEMEENTE.


Zorg- welzijn en maatschappij (sectorkleur oranje). Geen evenementen op deze locatie.

Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers.


Kom naar zwembad Kerkpolder. De combinatie van zwembaden onder een dak maakt zwembad Kerkpolder tot een uniek en veelzijdig zwembad. Delen: Op de hoogte blijven?


Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Verder is er een grote . Delft, zwembad Kerkpolder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts