maandag 27 juni 2016

Waterleiding afdoppen gamma

Bepaal eerst welke diameter de leiding moet hebben. Bepaal vervolgens wat de kortste, fraaiste en handigste route van de leidingen is. Sluit de hoofdkraan van de waterleiding.


Haal de druk van de leiding door de betreffende kraan open te draaien. U hoeft de leiding waaraan u gaat werken verder niet leeg te laten lopen. De GAMMA knelkoppeling messing eindkap 15mm stuks is onderdeel van het GAMMA assortiment en is TNO getest.

Diameter aansluiting waterleiding , 15. Deze staalverzinkte eindkap is bedoeld voor het afsluiten van een leiding tijdens het aanleggen of vervangen van de leidingen van je CV. Dankzij de nylon knelring van de fittingen snijdt deze ring niet in de buis en geeft deze hierdoor ook minder geluidsoverdracht. Ook zijn knelringen minder gevoelig voor ruwe leidingen, . Type( nummer), Eindkap 12mm. Zó maak je een knelfitting vast, zonder dat het gaat lekken!


Install-tv: Radiatorvervanging - Duration : 8:23. In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een waterleiding kraan vervangt.

Leidingwerk in de badkamer, informatie over de waterleiding , de afvoer, afsluiten van water en het afdoppen van waterleidingen. Je hoeft de leiding waaraan je gaat werken verder niet leeg te laten lopen. Kies bij de hoofdaanvoer naar de CV-ketel of boiler op zolder voor mm. Een stopkraan is geschikt om water- of gasleidingen tijdelijk af te sluiten.


Praxis heeft diverse stopkranen in het assortiment. Flexibele leidingen leggen? Bij de gamma kun je speciale verloopbusjes kopen die je in een 15mm koppelstukje kunt solderen hierin past dan . Ik wil de verdiepingsvloer eruit hebben en daarbij deze wasbak. Op een slaapkamer (hoog) lopen van boven leidingen naar de radiator, maar ook nog eens extra opzij. Waarschijnlijk is dit gemaakt om een extra radiator.


Knelkoppelingen kopen bij HORNBACH. Bij het aanleggen of vervangen van leidingen in huis maak je meestal gebruik van knelkoppelingen. Ik heb thuis op de begane grond een radiator afgekoppeld en de aan- en afvoerbuizen (het zijn mm, zachte PVC buisjes) doorgeknipt in de hoop een door mij gekochte GAMMA eindkappen (mm) aan te brengen.


Het was de kleinste maat bij daar dus ik ben er vanuit gegaan dat het ook de goeie . Meubilair is dure, en kunt u gemakkelijk meer geld uitgeven dan u gepland. Niet laat op uw eigen gaan overboord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts