vrijdag 17 juni 2016

Grote vetplanten

In de webshop van Fleurdirect. Vetplanten zijn gemakkelijk te verzorgen planten met een fraai uiterlijk. De vetplanten hebben verdikte bladeren, waar water in opgeslagen wordt. Hierdoor is een keertje vergeten water te geven geen probleem. Ook is de plant het vanuit de natuur gewend om vol in de zon te staan.


Ideaal dus om uw vensterbank op te.

Nou dat wou ik jullie even vertellen haha. Van bolcactus tot schijfcactus, met grote of kleine naalden, bij 123kamerplanten vind je ze allemaal. Evenals cactussen zijn vetplanten erg sterke planten.


Gasteria, Peperomia en Rhipsalis. Ze hebben elk hun eigen unieke kwaliteit: de een . Dit vanwege de toegekende helende werking van het sap uit de bladeren, maar er zijn ook hele andere vetplanten zoals de crassula en de sansevieria. Deze laatste wordt ook wel vrouwentong genoemd vanwege de gelijkenis . Daarom kunnen ze grote hoeveelheden vocht opslaan.

Grote kamerplanten en hoge planten voor binnen en sierpotten. Mooie kwalitatieve keuze. Vrijblijvende offertes bij meerdere exemplaren. Wilt u nieuwe kamerplanten kopen die weinig verzorging nodig hebben? Bekijk de hippe cactussen en vetplanten eens!


Deze zijn op dit moment onderdeel van een grote interieurtrend en dat is uiteraard niet zonder reden! Cactussen en vetplanten. Zo is een Dracaena een schaduw minnende plant, terwijl een ficus meer houdt van een zonnige standplaats. Je hebt ook luchtzuiverende planten, zoals de lepelplant of Epipremnum. Onderhoudsvriendelijke planten zijn de cactus, sansevieria of vetplanten.


Pas op bij huisdieren of kleine kinderen met planten die giftig zijn. Ik vroeg me af waarom grote vetplanten niet te koop zijn in tuincentrums ? Waarom zou er geen vraag naar zijn ? Ook grote stoere cactussen en vetplanten hebben wij in ons plantenassortiment. Grote cactussen en vetplanten kunnen een echte blikvanger zijn in uw huis.


Een mooi wit dressoir combineert prachtig met een mooie vetplanten of wat dacht u van een houten vloer met een terracotta bloempot en een grote opvallende cactus . Ochtends haal ik de ferusalem Post bij de receptie.

Voordat ik de uitgehakte rotstreetjes afdaal, blijf ik eerst een minuut of tien staan op de weg en staar over de barre, stenige, grijsgroene heuvels van Judea, nog in de ochtendnevel. Kleine en grote cactussen en vetplanten kopen in Zevenaar en omgeving? Kom langs bij tuincentrum GroenRijk Zevenaar en laat u verrassen door het ruime aanbod (kleine) cactussen en vetplanten.


De stoere en decoratieve cactussen zijn een aanwinst voor ieder interieur. Kies nu uw favoriete cactus uit het ruime Bakker-assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts