donderdag 23 juni 2016

Van der dussen restaurant delft

U kunt bij ons ongestoord al uw aandacht geven aan uw gezelschap, uw gesprekken en natuurlijk aan de gerechten die wij u voorschotelen. Om mee te beginnen: Oesters! Cecina de León €per gram.


Zacht gegaargde kalfsmuis wilde rode gamba, schorseneer, bloemkool crème van noten. Schuimig soepje van paddenstoelen, kippenhaasjes, najaarstruffel, crouton met cepes boter (extra gang €95). Gewaardeerd met een 7.

Frans restaurant , Mediterraan restaurant. Van Der Dussen in Delft. Het menu zit in het luxere segment. Eenmaal binnen ziet u dat ze in die beslotenheid juist kiezen voor openheid. Restaurant van der Dussen ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof.


Wilt u zelf liever wat besloten zitten, dan kunt u terecht in onze sfeervolle lounge. Andere classificaties (voor sommige landen). En de inrichting van het restaurant maakt dat het altijd warm en gezellig is, ook als de meeste gasten al zijn uitgegeten en het pand hebben verlaten.


Tom and Mike do an amazing job.

De varkenswangen met Tempranillo en Merlot viel in de smaak. Lees hier de volledige top-10. Tot in de 17e eeuw was het de woonplaats van de begijnen. De vroegste acte die aan de Bagijnhof nr.


Dit restaurant ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof. De vakbekwame keukenbrigade voorziet je er graag van heerlijke gerechten. U kunt hier heerlijk genieten van uw diner met uw dinercheque!


De Bruin: “Ik vond het wel zo leuk om het restaurant dan . Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Iens, DiningCity, EetNu en TripAdvisor met in totaal 4reviews. Voorwaarden - Privacy - Developers. Over veel Delftse huizen, eigenaren en bewoners, is in het verleden al eens gepubliceerd. Dit artikel over het Bagijnhof en het adres nr 11 werd bewaard in het Archief Delft. I opted for three fish dishes, which were all . Het restaurant is gevestigd in een schitterend monumentaal pand met prachtige muurschilderingen waar… Read More.


Redjeki is het oudste en het meest autentieke Indonesische Restaurant in Delft. Bovendien ontving Margreet Verheijen afgelopen week een Samsung Galaxy Stelefoon als winnares van een prijsvraag tijdens de Dag van de Bouw van het nieuwe ziekenhuis in Delft. Bij een WijnSpijs Wandeling schuiven deelnemers voor een gang steeds bij een ander restaurant aan.


De onderneming Restaurant Lounge van der Dussen is gevestigd op Bagijnhof 1te Delft en is actief in de branche Restaurants. Bij Restaurant Lounge van der Dussen zijn tussen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts