maandag 13 juni 2016

Vlinder kooi

Als verblijf voor de vlinders , gebruik ik een zelf gemaakte kooi van hout en horrengaas, de afmetingen van deze kooi zijn 65x95x(BxHxD). Voor het apart zetten van koppeltjes en het afzetten van de eitjes gebruik ik cilindervormige inklapbare gaaskooitjes, hierdoor zijn eitjes van verschillende koppeltjes altijd apart te . De meeste mensen die vlinders houden willen ook de eitjes weer bewaren om zo een volgende generatie te krijgen. Ze moeten immers een beetje kunnen vliegen.


Het beste verblijf die je kan nemen is een grote kooi van gaas . Deze kweekkooi is een super handige kooi voor wandelende takken, bidsprinkhanen, vlinders en rupsen.

Het gaas zorgt voor voldoende luchtverversing en grip voor de insecten . Dat kan bijvoorbeeld op een dekseltje, waarin een stukje keukenpapier ligt. De vlinders die uit de pop kruipen, hebben namelijk nog natte en opgevouwen vleugels. Eenvoudige ronde kooi uit gaasdoek.


Voorzien van:- verenstalen spiraal waarmee de kooi makkelijk samenge-drukt kan worden voor opberging. Compleet met opbergetui. Vind de fabrikant Vlinder Kooi van hoge kwaliteit Vlinder Kooi , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


Promotioneel Vlinder Kooi , vind diverse hoogwaardige promotie Vlinder Kooi producten op Vlinder Kooi Promotie van grote database van Vlinder Kooi fabrikanten en Vlinder Kooi leveranciers.

Andere Vlinder Kooi promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba. Groothandel butterfly cage uit Goedkope butterfly cage Loten, Koop van Betrouwbare butterfly cage Groothandelaars. Koop Goedkoop Vlinder Kooi Terrarium Nu. Shop for vlinder kooi on Etsy, the place to express your creativity through the buying and selling of handmade and vintage goods. Zorg dat er koolblaadjes liggen, dan hebben de rupsen straks te eten.


De net uitgekomen vlinders kunnen langs omhoog klimmen om hun vleugels te drogen. Zet een takje in de kooi. Verzorging van de eitjes. De eitjes zitten in het petrischaaltje samen met de poppen. Het is een kluitje gele bolletjes op een stukje koolblad.


Fluit en reageert en vlinder vliegt echt. Speelgoed dieren: vogels en vlinder ! Vogels reageren ook op elkaar en ze kunnen nafluiten. X als nieuwe digibirds vogel een keertje aan gezet. Dan begint ze hard aan haar kooi te krabben, blij dat ze eruit mag. Maar nu ligt ze heel stil.


Eerst denkt Anders dat ze dood is, maar dan ziet hij dat één oor een heel klein beetje beweegt.

Ze is niet doo maar wel ziek. Anders laat zich op zijn knieën naast het hok vallen. Hij doet het deurtje open, steekt zijn. Daarom zullen we de vlinders moeten dwang- voeden.


Daartoe nemen we de vlinder in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts