dinsdag 28 juni 2016

Blokker openingstijden

De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij één van onze 6winkels. De meest volledige site met ruim 66. Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt.


Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondhei dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Openingstijden dichtstbijzijnde Aldi winkels. Beter kan de winkel het motto “Vertrouwd en Voordelig” niet naleven. Ons oranje logo kent iedereen. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat wij er voor iedereen zijn.


Potten en pannen, een Swiffer of een sfeervol kaarsje in huis? Van schuursponsjes tot stofzuigers u vindt het allemaal in. Blokker is ingeburgerd in ons bestaan.


De afgebeelde plattegrond is daarbij een nuttig hulpmiddel. Naast lunch of diner kunt u hier terecht voor bijeenkomsten tot 6personen.

Zondag, 12:tot 17:00 . Maar onze winkel op het Gelderlandplein heeft veel meer te bieden. Zoals een uitgebreid assortiment tuinmeubelen, originele cadeau-ideeën en natuurlijk de schitterende pannenset die exclusief voor . Wij zitten ook altijd bij . Ik heb iets nodig uit de blokker folder. Zaterdag, 09:- :00. In januari en februari zijn we op zondag gesloten! Vanaf maart zijn we weer iedere zondag open.


Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste.


Om een trendy cadeautje te kopen, een huishoudelijk artikel of om . Op vrijdag is winkelcentrum Oosterheem geopend tot 21:uur. Bij ons vindt u altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en nieuwe inspiraties. En natuurlijk blijven wij voordelig en hebben wij elke week aantrekkelijke en scherpe . Van pannen, servies en bestek tot schoonmaakbenodigdheden, huishoudelijke apparaten en interieurdecoratie.


In de grotere winkels treft u tevens een assortiment speelgoed en tuinartikelen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts