vrijdag 10 juni 2016

Wolluis bestrijden bayer

Op houtige en groene plantendelen zitten bolvormige ronde schildjes (dopluis), schilfer-, komma- of schaalvormige schildjes (schildluis) of met witte wollige wasdraden bepoederde insecten ( wolluis ). Onder deze schildjes worden eitjes . De dieren beschadigen de plant door te zuigen met het gevolg dat de plant langzamerhand verzwakt. Wolluis scheidt een stof af (honingdauw) waarop zich roetdauw ontwikkelt. De plant ziet er daardoor minder fraai uit.

Aan houtige en groene plantendelen (vaak verstopt) bevinden zich kleine, met witte was bepoederde insecten, waarop ovaalronde eieren worden afgezet. Hallo,Nadat ik thuis ben gekomen van vakantie zijn er een aantal planten die last hadden van wolluis. Ik heb even op de site van Bayer gekeken. Product NaaBayer Calypso 100ml. Bedoeld Voor: blad-, dop-, schild en wolluis.


Ook tegen kevers en witte vlieg. Unieke opname en verspreiding door het blad. Veilig voor nuttige insecten.

De wolluis zuigt als het ware alle kracht uit de plant. Hierdoor zal de plant minder mooi bloeien. Bestrijd wolluizen met natuurlijke producten, effectief en ook. Wolluizen kunt u het beste bestrijden met natuurlijke producten. De producten van zowel BSI, Ecostyle, Pokon en Bayer zijn allemaal op Ecologische basis.


Enkele chemische middelen die te gebruiken zijn: Insecticide 1 en Provado Garden staafjes (van Bayer ) te koop bij o. Bayer brengt de volgende middelen op de markt die behalve tegen bladluis ook tegen schild- dop- en wolluis werken: imidacloprid (Admire), cyfluthrin . Bayer Decis kan gebruikt worden tegen blad-, dop-, schild- en wolluis tevens werkt het ook tegen bladerende kevers en rupsen, ook voor Buxusmot. DOORDAT PYRETHRUM NIET KAN WORDEN GELEVERD BIEDT DE BERGERIE DIT AAN ALS ALTERNATIEF MAAR OOK VOOR DEZELFDE PRIJS. Luxan ER II tegen wolluis en. Wolluis is een ongedierte dat behoort tot de familie Psudococcidae en typeert zich door zijn wollige laag en afzetting.


Lees hieronder meer over wolluis en de bestrijding hiervan. Het middel werkt op een. Toepassing, Plantenongedierte bestrijdingmiddel. Natria Insectenmiddel spray is een kant en klaar middel tegen insecten en spint op kamerplanten.


Bayer is vorig jaar gestopt met de productie van Calypso.

Ook heb ik nog een klein beetje Admire,. In een verdunning 1:in een spray, . Bescherm planten en gewassen tegen mieren, bladluis en slakken. Op natuurlijke wijze mieren bestrijden of bladluis bestrijden met de producten van Praxis. Deze honingdauw is een belangrijke bron voor schimmelvorming.


Tijdig deze insecten bestrijden is dus aangeraden! Vaak wijzen opgekrulde bladeren en plakkerige, kleverige bladeren op de aanwezigheid van deze zuigende insecten. Re: Spint, bladluis en wolluis. Beste mensen, Op een van mijn cactussen heb ik wolluis ontdekt.


Admire van Bayer in mijn maag gesplitst gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts