dinsdag 28 juni 2016

Kunststof tuinpalen

Ook eventueel per stuk te koop. Bent u op zoek naar kunststof planken of palen ? Tuinpalen nu bij HORNBACH kopen! Verkleurt niet, rot niet, weinig onderhoud.


Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel!

Hek of schutting plaatsen? GAMMA heeft houten palen , houten balken en houten planken. Van douglas hout, vurenhout en composiet. Bekijk nu al ons tuinhout. InGarden verzorgt ook al uw zaag en.


De kunststof producten van KLP zijn een duurzaam alternatief voor hout. Het blijft er als nieuw uitzien, omdat het UV-, water- en weersbestendig is. KLP is ijzersterk, rot niet en gaat meer dan jaar mee.


Het is simpel te reinigen en hoeft niet geschilderd te worden.

Omdat KLP gemaakt wordt van gerecycled kunststof en . Gampet gaan ruim jaar mee, behoeven geen onderhoud en hebben een natuurlijke uitstraling. Voor elke toepassing hebben wij een paal. Onze planken, palen en balken zijn een slim alternatief voor hout of beton.


Laat je inspireren door de mogelijkheden van gerecycled kunststof profielen! Govaplast door Govaerts Recycling is het HANDELSMERK voor MASSIEVE en HOOGKWALITATIEVE profielen in recycling kunststof. Planken, palen , terrassen, omheiningen, meubilair en speelplaatsitems, een volledig aanbod in Govaplast materiaal, in BelgiĆ« geproduceerd. We kunnen met trots zeggen dat Govaplast de . Gerecyclede kunststof palen zijn een duurzaam alternatief voor traditioneel verduurzaamde houten palen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor composiet palen.


Kunststof palen worden geproduceerd uit secundaire grondstoffen. Deze palen zijn gemaakt van een combinatie van hardhouten vezels en hoogwaardig kunststof. Hierdoor komen een natuurlijke uitstraling en een ongekende duurzaamheid samen.


Ideaal voor in de tuin, want er zijn geen externe invloeden die de kwaliteit van deze . Wij van Duvano zijn een productiebedrijf uit Oss dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof producten. Door middel van extrusie maken wij o. Wij maken zowel massieve als holle producten. Dit doen wij door het extruderen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts