dinsdag 21 juni 2016

Ekoplaza vestigingen

Ekoplaza staat voor biologisch. Wij zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is.


Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Wij geloven dat de basis van alles de bodem is.

Tijdens mijn presentatie maakt Annemieke een heerlijke smoothie die je uiteraard zult proeven. De vestiging opent haar deuren daar op september. De komende week zijn er meerdere . De hebben een eigen inkoopcombinatie opgericht onder de naam Byo. Via enkele fusies en overnames groeide de keten, onder verschillende namen als De . Dat laat een woordvoerder van moederconcern Udea weten aan RetailNews.


Hij besluit dat biologisch eten van zijn geitenwollensokkenimago af moet komen. Verlichtingen zijn aangepast en . Bekijk alle vestigingen.

Het doel is om biologisch bereikbaar te maken voor heel Nederland. Meer en grotere winkelruimtes. Onze producten zijn 1 gecontroleerd biologisch. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen om een goed product te leveren. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op.


EkoPlaza is dé biologische supermarkt van Nederland. Biologisch dynamische groente, fruit zuivel, gezonde. Binnenkort opent het de vijftigste vestiging in Delft of Leeuwarden.


De keten verwacht nog dit jaar tien nieuwe vestigingen te openen. Wanneer je wilt bestellen in de webwinkel, dan bestel je in feite in één van deze vestigingen. Bij vestigingen kun je je boodschappen bestellen en vervolgens afhalen. Een handjevol bezorgt ook thuis, maar . De meest volledige site met ruim 66. Het lijkt erop dat het gevecht om de biologische consument in volle hevigheid is losgebarsten.


Met nieuwe vestigingen in Leeuwarden en Delft is de keten in één jaar tijd Natuurwinkel voorbijgestreefd als de . De biologische supermarktketen start deze week al met leveringen aan huis in ons land. De puien van de winkels zijn de afgelopen weken aangepakt. Bij een aantal zal het interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts