donderdag 23 juni 2016

Baby tv dvd nederlands

Taal nederlands vaste prijs verzendk. Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden. Deze box bevat de volgende dvs van baby tv.


Dvd Mijn eerste kinderversjes- dvd mijn eerste speelgoed - DVD- Wat is dat in de lucht - Dvd - Dieren op de boerderij. In de betoverende wereld van de Cuddlies brengt iedere dag een nieuw avontuur, waarin Tickles, Uh-Oh, Yum Yum en Dodo eenvoudige, alledaagse problemen.

Elke dvd is een verzameling van korte BabyTV afl everingen over één bepaald thema. Maak een muzikale reis met de BabyTV vriendjes! Onderweg kan je kind volop meezingen en -dansen. Bonusafleveringen: Pitch en Potch in de co. En wat zit er in het treintje?


Ontdek de wereld om je heen. Samen met de karaktertjes van BabyTV beleeft je kind magische avonturen.

Elke dvd bevat een verzameling van korte BabyTV afleveringen over één bepaald thema. De onderwerpen zijn aangepast aan de behoeftes van de allerkleinsten en samengesteld door kinderpsychologen, pedagogen en ervaren progr. Op deze dvd hebben we alle favoriete BabyTV clips verzameld. Een complete familiecollectie met bekende liedjes van over de hele wereld.


Beleef een leuk avontuur op de boerderij! Ontmoet dieren, leer hun namen en luister naar hun geluiden. Deze dvd biedt je kind een leerzame ontmoeting met boerderijdieren. Welkom in de wildernis met Zoe en haar vriendjes! Ga op stap met de favoriete personages van Baby TV en beleef hun avonturen in de hoge bergen, in de vlakten, in de boomtakken en rond de plas en bewonder alle safaridieren di.


Reis met de schattige figuurtjes van BabyTV mee door een magische wereld. Met verhaaltjes en liedjes leert je kind spelenderwijs de kleuren kennen. Oliver is een nieuwsgierig aapje dat door zijn brutale karakter een van de populairste personages van de BabyTV ! Sluit je in deze vertederende en grappige dvd aan bij Oliver terwijl hij verstoppertje speelt in de keuken. Ga met de favoriete personages van Baby TV mee op hun ontdekkingsreis in de wereld van de zee.


Aan de hand van raadseltjes en activiteiten laat deze DVD je kennismaken met de vele dieren die in de zee leven, de verschillende boten die op de golven varen en het koele, frisse gevoel van het water in het meer.

BabyTV offers a definitive collection of all-time favorite Lullaby songs, Nursery Rhymes and baby music on DVDs. Meer deals in Nederland 1. Zoek jij Baby TV - Mijn tuintje op DVD ? Vele topfilms √ voordelig en snel geleverd √ voor de echte filmliefhebber. Clint Eastwoo Hilary Swank, Morgan Freeman, DVD 1min, taal in engels, frans, ondertitels in nederlands , frans, perfecte staat, (4), boek … € 00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts