vrijdag 17 juni 2016

Peeters arcen tuincentrum

Het ruim veertig jaar oude familiebedrijf werd gerund door het echtpaar Peeters en hun d. De meest volledige site met ruim 66. Tuincentrum Peeters te Arcen (Limburg) door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. De (hoofd) activiteit van V. Volgens De Limburger had het bedrijf naast de drie eigenaren, vijf medewerkers in dienst.

Als curator is aangewezen mr. Ook weet de krant te melden dat er gekeken wordt naar een doorstart en . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Peeters VOF Tuincentrum in Arcen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Na veertig jaar is tuincentrum Peeters in Arcen failliet. Het familiebedrijf werd gerund door het echtpaar Peeters en hun dochter Chantal.


Er komt geen doorstart, laat curator Jan van den Heuvel van Meulenkamp advocaten weten. We hebben een aantal partijen benaderd voor overname van het .

Beleef verrassend groen! Dit bedrijf is niet langer gereferenceerd op Kompass. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken.


Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier. Het insolventienummer is F. Het tuincentrum had vijf personeelsleden. Volgens curator Jan van den Heuvel heeft het tuincentrum er alles aan gedaan om de neerwaartse . U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten tegen de beste prijs en kwaliteit. Laat u verrassen op de vijver- en . De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra.


Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Bonte kerstster bij tuincentrum Peeters arcen.

Display Windows Store WindowsWindow DisplaysChristmas WindowsStore DisplaysDisplay Ideas Christmas DecorationsVisual MerchandisingWordpress . Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. De adres gegevens en het telefoonnummer van V. Op de kaart van Arcen staat aangegeven waar V. Mode, eten en drinken, beauty en wellnes, kunst, decoraties, streekproducten en nog veel meer. Elke avond een ander thema, wij verklappen alvast dat er woensdag avond van alles.


Dat heeft de nieuwe Voedsel en Waren . Toegevoegd door Tuincentrum. Toevoegen aan favorieten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts