maandag 27 juni 2016

Sedumdak doe het zelf

Zelf een groendak aanleggen kan eenvoudig met een kant- en klaar sedumpakket voor een plat of schuin dak. De goede laagopbouw word dan al compleet geleverd. Alleen grind langs de randen en doorvoeren moet er dan nog bij (voor een smalle rand: één zak grind per meter lengte).


Instructiefilmpje over hoe men zelf een groendak, sedumdak , sedumtapijt kan aanleggen. Zelf je groendak plaatsen kan gerust, zeker met het advies van een vakman! Contacteer ons voor meer.

Sedumdak doe het zelf met Budgetdak. Van plan om een sedumdak te plaatsen? EPDM dakbedekking is een veel gekozen ondergrond voor het plaatsen van een groendak. Een GROENDAK, SEDUMCASSETTE, SEDUMDAK zelf aanleggen in Nederland , Belgie, Vlaanderen? Uw dak heeft een afmeting van x m2.


Groendak-Antwerpen is dé partner voor doe-het-zelf ! Plaats zelf uw groendak en bespaar kosten. Wij leveren uw pakket met de nodige info voor de plaatsing. Ben je van plan om zelf een sedumdak aan te leggen?

Dit hoeft geen probleem te zijn. Er zijn speciale systemen waarmee je alles bij de hand hebt om een groendak aan te leggen. Je kan alles zelf aanleggen met speciale sedummatten. Het aanleggen van een groendak lijkt lastig, maar dit valt echt reuze mee. Kant en klare doe-het-zelf -pakketten.


Kies je eigen groendak pakket. Met een kant en klaarpakket zijn alle materialen voor een groendak compleet. Er hoeft dan niet verder nagedacht te worden of een het juiste combinatie is. Let wel op het door u gewenste resultaat direct na het leggen. Een pakket kan goed worden.


Ze zijn trendy, worden gepromoot door de overheid en men krijgt er hier en daar zelfs subsidies voor. Hoeft het nog wel herhaald waarom en wat de voordelen ervan zijn? Dan is deze site de juiste voor jou. Vind informatie en de voordelen over sedum en sedumdaken ! Zelf een sedumdak maken is helemaal niet zo moeilijk, zeker niet met de doe-het-zelf pakketten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Hieronder lees je hoe je het aanpakt.


Met dit duidelijke stappenplan, leg je gemakkelijk zelf je sedumdak aan. Als je handig bent kan je zelf een sedumdak aanleggen. De pakketten zijn afgestemd op jouw type dak.

Er zijn pakketten voor een plat dak of een schuin dak. De hellingshoek van je dak is bepalend voor het pakket . Met speciale sedumdak doe het zelf pakketten kan je direct aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts