woensdag 22 juni 2016

Royal grass silk 35 aanbieding

De bestseller bij gezinnen met kleine kinderen. Sterk, zijdezacht met een fraaie, volle en hoge pool. De combinatie van fris groene . Als u de zijdezachte grasmat voelt is het moeilijk voor te stellen dat de flexibele vezel ook een stevige ruggengraat heeft, die de . De grasvezels zijn mm hoog en voorzien van rootzone, V-shape en MiNT.

De kunstgras kwaliteiten uit het Royal Grass assortiment zijn de meest innovatieve die u kunt krijgen. Onze Micro Nerve Technology (MiNT ) . KindvriendelijkErg zachtjaar garantie mm hoog Geschikt voor tuinen en daktuinenModern, olijfgroep, meest natuurlijk. Prijs vanaf : € 3per m2 . Van € 3voor € 3per mdit gras is zacht en dat maakt de silk geliefd bij gezinnen met kinderen. Royal Grass Silk is sinds zijn eerste productie dag een bestsellers in belgië maar ook wereldwijd.


Wij hebben van Royal Grass de belangrijkste soorten op voorraad.

Door zijn duurzaamheid is dit type. Drie soorten die in elke tuin zijn toe te passen. Materiaal, mm hoge kunstgrasvezel. Type, Silk van Royal Grass. Kenmerk, Luxueuze uitstraling.


Kleur, Zomergroene kleur met lichtbruin mosdraad. Vezels, Natuurlijke frisse groene en olijf kleur. Aanleg, Indien gewenst mogelijk tegen meerprijs . Een sterke, zijdezachte kwaliteit met een fraaie, volle en hoge pool. Een zeer geliefde kwaliteit, ook bij crèches en kinderdagverblijven. Het gras heeft een opvallend natuurlijke, frisse, zomerse tint.


Dat maakt dit gras ook bijzonder geschikt . LET OP: het gras heeft een standaardbreedte van meter en de lengte is per CM te bestellen, met een minimale lengte van CM. Het is daarom niet mogelijk om uw bestelling van dit product te annuleren of te retourneren. Door de gepatenteerde V-shape technologie van Royal Grass springen de vezels(sprieten) terug en behoudt het kunstgras een natuurlijke uitstraling.

Waarom het nu zo populair is? Ten eerste is dit kunstgras ontzettend zacht en mooi vol om te zien. Gras zoals gras bedoeld is.


Dit kunstgras, dat voorzien is van een lichtbruine mosdraa is iets voor u als u van . Wij willen graag ons aanbod in betaalbaar kunstgras verbreden, zonder afbreuk te doen aan de Royal Grass kwaliteit waar wij zo om bekend staan. Wij durven gerust te stellen dat kunstgras er nog nooit zo echt heeft uitgezien. U zult uw ogen niet geloven. Net als zovele klanten tot dusverre.


Er zijn vele aanbieders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts