woensdag 9 december 2015

Zwembad woerden openingstijden

Kom gezellig bij ons zwemmen! Van Helvoortlaan 4 Woerden. Zwemlessen, vrij zwemmen, AquaMama, TurboZwemmen, UkkieZwemmen en nog veel meer!


Batensteinbad Woerden : het complete zwembad in je eigen stad! Tijdens BanenZwemmen kan je jouw eigen tempo zwemmen. We hebben ook een snelle baan speciaal voor de geoefende borstcrawlzwemmers.

Je kan voor vragen over jouw slag terecht bij de zwemonderwijzers die toezicht houden. Kinderen tot jaar, gratis. Los bad tot jaar, € 70. Een zwembad van WoerdenSport.


Gemeente Woerden beschikt over zwembaden. Daarnaast kunt u recreëren aan de recreatieplas Cattenbroek. Reguliere openingstijden.


Klik hieronder op de dag van je keuze om de openingstijden te bekijken. Let op, in vakanties en op feestdagen vervalt het reguliere openingsrooster.

Kijk in dat geval in het bovenstaand venster naar de openingstijden. Sportschool Woerden voor fitness en begeleid trainen, Fitland Woerden. Fitness en onbeperkt groepslessen. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Woerden vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Een meter wedstrijdba waar je heerlijk. Het Knopenbad is het gezellige openlucht zwembad in Montfoort. Maar ook banen zwemmen, recreatie. Op onze website kunt u o. TIjdens Koeiemart op oktober is het zwembad gesloten!


De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond . Het zwembad verkoopt geen alcoholische dranken en roken is niet toegestaan. Het wedstrijdbad met een afmeting van bij meter heeft gedeeltelijk een beweegbare bodem die op elk gewenste waterdiepte kan worden ingesteld. De watertemperatuur is ongeveer graden.


In de lengte van het bad is . Terwijl het centrum van gezellig Woerden op loopafstand ligt! Ook de polders van het Groene Hart zijn dichtbij. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Op de camping zelf is vissen een favoriete tijdsbesteding. Bijna de helft van ons ha grote terrein . Welkom bij zwembad De Kolk in Wierden. Sport- en Recreatiebad De Kolk is hèt zwemcentrum van Midden-Overijssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts