dinsdag 15 december 2015

Duingalow aanbieding

Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Goedkoop Duingalows boeken doe je met een Duingalow aanbieding. Wat een supergoede aanbieding ! Deze ga ik zelf ook boeken!


Wil jij nog even heerlijk nazomeren met het hele gezin? De Duingalow last minutes zijn ook inclusief dagelijks twee uur Tikibad tussen 10.

In de winter is het attractiepark gesloten. U kunt dan onbeperkt spetteren in het Tikibad. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken. Eindeloos ravotten in het bos, lange wandelingen.


Verder kunt u vol en onbeperkt genieten van het attractiepark en het Tikibad. Twee nachten in een vier- of zespersoons Duingalow voor de waanzinnige prijs van € 24-. Daarnaast is het strand van Scheveningen op slechts een steenworp afstand.


Bekijk de beste aanbiedingen , hotelinformatie en klantbeoordelingen. Bij Roompot Vakanties beleeft u een unieke vakantie voor een voordelige prijs.

Bekijk direct ons aanbod met Herfstvakantie met vroegboekvoordeel - aanbiedingen ! Boek gemakkelijk online! Er zijn verschillende typen Duingalows. Per weekend is een maximale beschikbaarheid beschikbaar. Toeslag voor een 6-persoons Duingalow is €3-.


Men betaalt deze toeslag bij aankomst. Uitgezonderd zijn de maanden juli en augustus. Onbeperkt toegang tot het attractiepark, en dagelijks toegang tot tikibad (zwembad) Meer info: blokker. Duinrell, daar kikker je van op! AANBIEDING : NUMMERS VOO IJ!


TUD VDOV I Even een vraag: wat gebeurt er als u nu deze Kampioen weglegt en een blik uit het raam werpt? WEEKENDARRANGEMENT Drie overnachtingen in een compleet ingerichte Duingalow. Dagelijks onbeperkt toegang tot het . Verder kun je op het op het park diverse types Duingalows huren van 2-pers.


Aanbieding van Canvas Holidays.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts