woensdag 16 december 2015

Meerdal centerparcs

Paradijs waar kinderdromen uitkomen: zwembadpret, heerlijke familiemomenten in de speeltuin en op het terras. America en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Het paradijs waar kinderdromen uitkomen.


Het Meerdal ligt midden in het natuurrijke gebied . Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! Kinderaktivitäten , Freizeitbad Aqua Mundo, Unterhaltung im Market Dome und vieles mehr erwarten Sie.

Veel geboekt èn populair. Dit is alweer de derde keer dat wij naar America gingen. Het is een mooi bad wat soms wat weg heeft van het Vennenbos. Op weg naar het Aqua Mundo en dat is altijd nog best zoeken in die dingen.


Het enige echte Tropische zwemparadijs Aqua Mundo met glijbanen, een wildwaterbaan, kinder-doe-ba bubbelbaden en veel meer, gedecoreerd door echte palmbomen. Een fijne combinatie voor een ontspannen vakantie met kind. Een supergave vakantie met het hele gezin?


Kinderen zijn hier koning en voor elke leeftijd is er wel iets te doen.

Je beleeft megaveel waterpret in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met wildwaterba. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw, dus het Meerdal we kwamen gauw. Inmiddels zitten de vakanties er overal op, nu ook in het Zuiden. Dus op deze balen-als-een-stekker-dag zorgen we ervoor dat je weer op vakantie bent.


In dit resort kunnen gasten in een van de restaurants eten of een lekker kopje koffie drinken in de koffiebar of het café. De gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met wifi ( toeslag). Center Parcs laat kinderen spelenderwijs kennismaken met natuur. Wij zijn afgelopen zomer naar Meerdal geweest, we hadden een VIP cottage gehuurd. Toen we daar aan kwamen bleek dat de VIP cottage nog niet gerenoveerd was en dus totaal niet op de . Ontdek onze prijzen en service!


Ramen voorzien van FC one way vision print. Wand voorzien van paneel met FC print en verwisselbare kliklijsten. Ontwerp-productie-montage door Impulse . Urenlange waterpret in Aqua Mundo met 1meter lange glijbaan, spelen in het indoor speeelparadijs, je ouders rondvaren in je eigen boot, een pony verzorgen of een dagje uit naar het dichtbij gelegen Attractiepark Toverland.


Eerst heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs met een golfslagba wildwaterbaan, een 103m lange glijbaan en nog veel meer! Daarna heerlijk dineren in ons All You Can Eat buffet restaurant Evergreenz. Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen . Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen.

Heel kindvriendelijk vakantiepark. Boek gemakkelijk online! Tips, korting en aanbiedingen! Richard (33): “Het geeft me een voldaan gevoel wanneer het servies weer schoon en opgeruimd klaar staat.


Super leuk om eens heen te gaan met de kids. Als smaakmaker in de keuken ben je assistent van de kok en tref je de . Ik maak afhankelijk van het restaurant en het moment van de dag, de lekkerste en gevarieerde gerechten. Afhankelijk van het restaurant en het moment van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts