vrijdag 25 december 2015

Oostervant vrij zwemmen

Zwemmen is een sport voor jong en oud dus voor iedereen! In het water zijn er op deze tijden speel- en drijfmaterialen ter beschikking. Kinderen die zonder begeleiding komen zwemmen zijn vanwege de veiligheid verplicht minimaal een A diploma te hebben.


ClubAquavitaal voor dames 09:- 10:30. Baby en peuterzwemmen 10:- 12:00. Toon alle activiteiten .

In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Maand)abonnement kind (minuten les), € 400. Proefzwemmen en diplomazwemmen , ​​€ 375 . In beide baden kan er elke dag op verschillende tijden worden gezwommen.


Zwemmen , babyzwemmen, aquajoggen, zwemlessen en bowlen behoren hier tot de mogelijkheden. Bezoek de website voor onze . Het is ruim opgezet en heeft een groot zwembad met een uitgebreid peuterbad.

Whoehoe, de kerstvakantie is officieel begonnen! En wat dacht je van een gezellig potje bowlen met vrienden of familie? Deze meerbadenkaart geeft keer toegang tot het vrijzwemmen of banenzwemmen voor de prijs van losse baden. Het abonnement is maanden geldig en gaat in op het moment van aankoop of aansluitend op je bestaande (actieve) abonnement.


Trotseer jij de stormbaan? Vind jij de schat tijdens het . Speciale lessen voor vrouwen waarbij geen mannen aanwezig zijn in de zwembad. Voor wie: Volwassen vrouwen.


Datum en tijdstip: Maandag 20. Nu zwem-ABC garantie in zwemlessen! Wie herinnert zich het niet… de eerste slagen in het zwembad. Geen grond onder de voeten en zelf je weg banen door het water.


Menigeen heeft dat gedaan onder aansporing van een badjuf of -meester. Na een tijdje was de spanning voorbij en werd zwemmen een leuke en spor- tieve bezigheid. The latest Tweets from Recr. Buitenbad Pernis (Pernis).


Oostervant (recreatiecentrum) ( Delfshaven). Hoogvliet (gem. zwembad) (Hoogvliet).

Sportief zwemmen met je nog ongeboren kind in extra verwarmd water. Samen zorgen we ervoor dat jij fit en in conditie blijft. Zwembad Hoogvliet Zwembaden.


Onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde en ervaren medewerkers doe je gedurende drie kwartier diverse oefeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts