dinsdag 8 december 2015

Jorg steigerhout wandbord

De wanddecoratieborden zijn nieuw in het assortiment van JORG opgenomen. Deze leuke decoratieve borden worden van nieuw en oud steigerhout gemaakt. Een wandbord is een leuke aanvulling.


Bouwpakketten Wandborden. Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en.

OmschrijvingDoe-Het-Zelf pakket wandbord met keuze uit nieuw of oud steigerhout met een duidelijke handleiding. Wandbord is voorzien van een eenvoudig ophang systeem. Helaas zijn de accessoires er niet bij inbegrepen.


Wanddecoratiebord gemaakt van oud steigerhout en geschuurd. Neem eens een kijkje, van elk exemplaar zijn er vaak maar van gemaakt en voor een afgeprijsde prijs. Deze aanbiedingsprijs geldt alleen op deze pagina en alleen voor het . Deze pin is ontdekt door Janine van Drunen.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Ik heb een positieve ervaring met het bedrijf. Nu krijg je nadat je betaald hebt geen bericht meer van jullie. Alleen nog een bericht wanneer hij bezorgd wordt. Hadden ze ook gezegd in de winkel) Meestal als je iets besteld en gelijk betaald krijg je een bevestiging. Dat vonden wij een minpuntje.


Maar de wandbord is geweldig. Ga snel naar de website en maak gebruik van korting op uw aankoop. Vind wandbord steigerhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meer informatie via deze link:.


Zeer natuurlijke uitstraling! Naar eigen wens sfeervol in te richten. H= 56cm, B= 87cm, D= 10cm. Past in elk vertrek van de woning. Ook leuk voor buiten onder de veranda!


Exclusieve tafels van steigerhout op maat gemaakt. This Pin was discovered by P Prinsesgina.

Steigerhout Furniture - Steigerhout bartafel Freya. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts