maandag 28 december 2015

Van kooten overleden

Als student Neerlandistiek wist hij zich hier via een vakantiebaantje binnen te werken. Van Kooten vertrok vervolgens dankzij bemiddeling . Als snel maakte hij naam als Joost den Draaijer door zijn vlotte, studentikoze spreekstijl vol woordspelingen, . Elly het Port Health Authority Convenant. Het convenant werd herzien omdat het Erasmus MC als nieuwe partner toegevoegd werd.

Ik ben werkzaam als verpleegkundige bij het team Infectieziekten van de GGD dus Elly was mijn directeur. Ik kende Elly niet persoonlijk maar de keren . Schrijver, televisiemaker en cabaretier Kees van Kooten (73) is vorige week maandag getroffen door een hartinfarct. Dat liet een woordvoerder van zijn oude club Go Ahead Eagles weten. De kopsterke spits leed al geruime tijd aan kanker. NRC licht net als voorgaande jaren een aantal mensen uit om hun leven nog eenmaal te memoreren.


Diverse clubs in deze regio hebben mogen genieten van deze markante trainer. Zo ook bij AGOVV heeft hij een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Tot onze grote ontsteltenis is na een kort ziekbed op zondag september jl. Elly van Kooten , directeur Publieke Gezondheid van de gemeente Rotterdam, overleden. Elly was tot eind vorig jaar de ploegleider van de gezondheids- en participatieploeg van de Tour de Force, en daarna ambassadeur van . Hij was al geruime tijd ziek. Een groot gemis, we wensen de familie veel kracht en warmte toe in deze moeilijke tijd.


Later meer op onze kanalen. Hij leed al enige tijd aan kanker. Daarvoor was ze directeur Maatschappelijke Ondersteuning bij het ministerie van Volksgezondhei Welzijn en Sport.


Cees van Kooten overleden. Eerder vervulde zij diverse managementfuncties bij het toenmalige ministerie van . De all-time topscorer van Go Ahead Eagles is jaar geworden. De spits, die vooral furore maakte bij Go Ahead Eagles, leed al geruime tijd aan kanker. Hij scoorde vier doelpunten. De voormalig profvoetballer en voetbaltrainer heeft zijn strijd tegen de ziekte kanker op 67-jarige leeftijd verloren.


Na een avontuur bij het Franse Lille, tekende de aanvaller bij Telstar. Ons bereikte het verschrikkelijke bericht dat op september jl.

Op augustus ontvingen we een opgewekte mail van Elly dat zij een fantastische vakantie had gehad . De fysiek zeer sterke en moeilijk van de bal te . De voormalig speler van onder andere Lille, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle verloor op 67-jarige leeftijd de strijd tegen kanker. Dit meldt de Algemene Bestuursdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Klik hier voor het bericht.


Hugo Backx, directeur GGD GHOR Nederland memoreert aan haar positieve bijdrage aan de publieke gezondheid en . Op 32-jarige leeftijd debuteerde hij in het Nederlands elftal. In de uitwedstrijd tegen Cyprus maakte hij ook nog de enige treffer van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts