maandag 21 december 2015

Vetplanten kopen

Vetplanten zijn altijd goed. Ze zijn ontzettend leuk onder een glazen stolp of in een speels groepje met verschillende soorten. Het voordeel van deze planten is dat ze maar weinig verzorging nodig hebben.


Ze verbruiken maar heel weinig water, ideaal dus als je soms vergeet om je planten water te geven. In de webshop van Fleurdirect.

Een vetplant wordt ook wel succulent genoem een vetplant heeft het vermogen om water voor langere tijd op te slaan in de stengel, stam, bladeren of. Omdat ze oorspronkelijk vooral in droge woestijnachtige streken groeien, hebben ze zich aangepast aan de droge omstandigheden. Dit houdt in dat deze bijzondere planten het vermogen hebben om vocht op te slaan in hun dikke, vlezige stam en stengels.


Koop of Verkoop vetplant op Marktplaats. Dit vanwege de toegekende helende werking van het sap uit de bladeren, maar er zijn ook hele andere vetplanten zoals de crassula en de sansevieria. Deze laatste wordt ook wel vrouwentong genoemd vanwege de gelijkenis . Het zijn ongelofelijk dankbare planten om mee te werken.

Zo is een Dracaena een schaduw minnende plant, terwijl een ficus meer houdt van een zonnige standplaats. Je hebt ook luchtzuiverende planten, zoals de lepelplant of Epipremnum. Onderhoudsvriendelijke planten zijn de cactus, sansevieria of vetplanten. Pas op bij huisdieren of kleine kinderen met planten die giftig zijn. Aloƫ Vera en bijpassende bloempotten.


Bestel jouw exemplaar bij Fleur. Om je wat te helpen zetten wij vijf sterke, mooie en onderhoudsvriendelijke vetplanten voor je op een rij. Wat dacht je van de crassula horntree? Cactussen en vetplanten nu bij HORNBACH kopen ! Sedums in potten op terras balkon onderhoudsvriendelijke planten weinig verzorging sedum soorten vetplanten.


Geen groene vingers maar toch fan van wat natuurlijk groen in huis? Dan zijn vetplanten en cactussen precies wat je nodig hebt. Plaats enkele kleine vetplanten en cactussen in een ondiepe schaal met steentjes en grind en je hebt meteen . Wilt u nieuwe kamerplanten kopen die weinig verzorging nodig hebben?


Bekijk de hippe cactussen en vetplanten eens! Deze zijn op dit moment onderdeel van een grote interieurtrend en dat is uiteraard niet zonder reden!

Deze moderne kamerplanten geven een stoere twist aan je interieur en zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen, kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts