woensdag 30 december 2015

Werkhoven loopt

Afstanden km - km - km - km. Uitslagen en Inschrijven. Een nieuwe training van Jeanine van KiaOra. Maar grote donkere onweerswolken pakten zich samen boven het altijd zo gezellige Werkhoven.


Zou de training wel doorgaan? Met onweer lopen is immers niet echt verstandig, maar ja, Bunniks .

Het inschrijfformulier van Werkhoven loopt is beschikbaar gesteld door Inschrijven. Beginnen met hardlopen Hardloopkalender. Alle rechten voorbehouden.


Niets van deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Profiel: Inloggen (niet verplicht!) Voorinschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk. Werkhoven Loopt hield dit jaar haar 4e editie en was wederom een groot succes.


Wij, als hoofdsponsor, zijn trots dat we hier aan kunnen bijdragen. Zoek je een uitdaging om ook de zomer fit en gezond door te komen? Twee lopen met een eigen karakter en charme, die we .

Locatie: Kern van Werkhoven. Datum en tijdstip van het . Ik heb gekozen voor de 10km. Moet kunnen, zó minder jong voel ik mij immers ook nog niet.


Eerst maar mijn bed uit . Let op: Je inschrijving wordt niet verstuurd naar de organisator van het evenement! Hiervoor dien je je nog in te schrijven op de website van de organisator. Je hebt niet meegelopen met dit evenement.


Tijdens dit geweldige dorps evenement in Werkhoven lopen er zowel ouderen als kinderen. In Werkhoven worden twee parcoursen uitgezet van resp. Brink, ter hoogte van de muziektent.


Elk parcours bevindt zich binnen de bebouwde kom en is volledig verhard. Het parcours wordt door de lopers . Een hardloop event van oorsprong door Werkhovenaren voor Werkhovenaren. Team Your Personal Training heeft samen met een aantal . De betrokken overheidsinstantie is Gemeente Bunnik en is gevestigd op Singelpark te Odijk.


De betreffende lokatie ligt in de wijk Werkhoven in de buurt Werkhoven. In het centrum is een speciaal parcours van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts