dinsdag 15 december 2015

Kwekerij oostvoorne

Sevenhills Vaste Planten is geopend van eind maart tot eind oktober. Ruime parkeergelegenheid aanwezig. Extra openingstijden tijdens bv. Groepen en Tuinclubs kunnen evt. Naast een orchideeen kwekerij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, tuincentrum, holdings, tuin en landschap.


Oostvoorne op één van de Zuid-Hollandse Eilanden.

De meest volledige site met ruim 66. Bedrijven die u kunnen interesseren. Schiphorst - bomenland - kwekerij met omvangrijk assortiment vaste planten - Bennekom. Kwekerij De Kaaijman BV.


Sluishoek - kwekerij met specialisatie vaste planten . De beste kwaliteit, het breedste assortiment! Wij kweken topkwaliteit Phalaenopsis, maar ook qua organisatie, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid blinken wij uit. Speerpunten waar we samen met onze afnemers en toeleveranciers continue aan werke.


Hofwei rondom de Historische Burcht en op het Landgoed Mildenburg.

Net zoals voorgaande jaren is Regio West ook weer present. Hieronder vindt u de adressen en contactgegevens van onze vestigingen. De kwekerij was gevestigd aan de Zijlweg tussen Haarlem en Overveen. De elektravoorziening van de kwekerij was zo aangebracht, dat er sprake was van direct brandgevaar.


Wat op kleine schaal begon, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke Vasteplantenkwekerij op ruim hectare. Hier zijn wij aanwezig met een gevarieerd assortiment tuinrozen. Wie wil er nu nog stil zitten als er zoveel te doen is? Golfen op de prachtige golfbaan of spannend glow in the dark, schelpen zoeken op het strand of historische mammoetbotjes opgraven, klimmen in het bos of in het klimtouw bij de indoorspeeltuin?


Je komt waarschijnlijk tijd tekort om het allemaal te beleven. We brachten eerst een bezoek aan de tuin van Roelie Menneke. Daarna togen we naar kwekerij Sevenhills.


Deze kwekerij heeft een uitgebreid assortiment. Richard van Marrewijk B. De Sundaville in pyramide vorm is één van zijn bijzondere soorten. Op zaterdag mei van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts