dinsdag 22 december 2015

Lisianthus wit

De lisianthus is veelzijdig. Sommige bloemen hebben zelfs bloemblaadjes met meerdere kleuren. De bloemblaadjes van de lisianthus zijn trouwens, naast kleurrijk, ook nog eens heel zacht en delicaat. Met liefde behandelen dus.


Dankzij deze jaren van veredeling en selectie beschikken we nu over een Lisianthus.

Charisma, waardering en dankbaarheid – voor die mooie waarden staat de Lisianthus symbool. Het is een lieflijke, fris ogende bloem die wel wat weg heeft van een roos. Er is dus altijd een lisianthus die past in jouw interieur. De kwaliteit kunt u met name herkennen in de dikte van de steel en het aantal “etages” aan bloemen. Vaak kiezen wij voor “extra zware kwaliteit”, wat betekent dat uw vaas met . Vers van de kweker: mooie lisianthus takken van eerste kwaliteit met een lengte van centimeterGeleverd in hoes van de kwekerij FLOWER XL en met een voedingszakje erbijLevering de volgende.


Betaalmethoden Tuincentrum. Pinnen bij bezorging mogelijk.

Dit product ergens anders goedkoper gezien? MiCa Lisianthus wit heeft een hoogte van . Klassieke handboeket met één rode roos en witte lisianthus. Dit seizoensgebonden product.


Bloemen wereldwijd bezorgd dankzij een netwerk van 54. Gezellig voor de kerstdagen, een mooie grote wolk vol witte stervormige bloemetjes. Andere gebruikte benamingen: Lysianthus. Bloemkleur: roos, blauw, wit. Nederlandse naabitterblad.


Bladeren: lancetvormig groen. Lisianthus heeft het allemaal. Los in vaasjes of in een mooi boeket. Kwaliteit en hoge leverbetrouwbaarheid is waar Pippel Lisianthus bekend om staat.


Verjaardag - Beterschap - Sterkte Boeket met lisianten. Eustoma grandiflorum - bitterblad . Inhoud: Lisianthus wit - stelen per bos.

Kleuren en vormen van de lisianthus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts