maandag 28 december 2015

Succulenten stekken

Hallo Garden Tube,Leuke video. Ik leer super veel van je. De verzorging van cactussen en vetplanten. Start van een verzameling.


Voor iedereen zal er een andere reden zijn om met het verzamelen van succulenten te beginnen.

Maar voor het grootste deel van ons begint het meestal met het krijgen van een stek bij een vriend of kennis. In het begin verzamel je alles wat op een . Ook zo dol op vetplanten? Je hoeft ze niet telkens opnieuw te kopen, want er is een heel gemakkelijke manier om succulenten te vermeerderen! Vetplanten door middel van stekken vermeerderen.


Stekken Echeveria kan makkelijk worden vermeerderd. Vandaar dat van de plant grote aantallen op de markt komen. Vermenigvuldiging door middel van bladstek of kopstek is de meest geëgende methode.

Bladstek ontstaat door voorzichtig een bla zonder de bladvoet te beschadigen, los te maken van de plant. Cut the PVC pipe into varying lengths and spray paint them to build a succulent garden: Cool Spray Painting PVC Pipe Projects You Never Thought Of. Bedankt voor je bezoek aan onze website!


CactusPlaza is gespecialiseerd in planten van cactussen en vetplanten ( succulenten ), caudex planten en veel soorten mesems. Naast planten leveren wij cactus zaden, zaden van andere succulenten en zaden van allerlei andere exotische . In de categorie makkelijke planten of niet kapot te krijgen: de vetplant. Dit is de Aloë aristata. Silene stenophylla was een vrij onbekend plantje tot enkele dagen geleden. Uit zaden uit de ijstijd hebben Russische wetenschappers een bloeiende bloem opgekweekt.


In alle woonmagazines zie je ze. De cactussen en vetplanten ( succulenten ) maken een comeback! Groepjes cactussen of als solitaire plant. Een cactus is misschien saai, maar wel een plant voor het leven.


En daardoor is het ook een duurzame plant. Veel planten doen het kortstondig en verpieteren snel. Succulenten hebben van nature vaak een wat grover wortelstelsel.


Daarom worden veel stekken in los gevulde trays met substraat gestoken.

Als de plant voldoende wortels heeft gevorm kan deze worden opgepot . Een aantal bijzondere soorten kunnen wij u via stekken aanbieden. Deze potgrond is in elk goed gesorteerd tuincentrum te . How to propagate the String of Pearls plant ( Senecio rowleyanus ) by Desert Plants of Avalon. How To Grow Cactus And Succulent Plants : How to Cut Cactus for Propagation by expertvillage. De Crassula is een succulent of vetplant en behoort tot de Crassulaceae familie.


Normaliter kan je een vetplant uitstekend stekken door een volwassen blaadje af te breken en dat te stekken. Echter bij een Crassula, is het beter dat je een top stekje neemt, blaadjes stekken lukt minder gemakkelijk. Wil je toch een blaadje . Wij voegen regelmatig nieuwe soorten toe aan onze online winkel. Zorg voor voldoende licht.


De meeste soorten zijn gemakkelijk op de vensterbank te kweken. Heel veel soorten planten en zaden te koop. Gestart door : stichtingmeo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts