maandag 28 december 2015

Praxis zandbak

Bij Praxis vind je vele leuke soorten zandbakken waar jouw kind veel plezier aan gaat hebben. Bestel gemakkelijk online. Zandkastelen bouwen in je eigen tuin! Deze zandbak heeft opklapbare bankjes en is van geïmpregneerd hout.


De zandbak is 1bij 1centimeter en.

Deze kunststof roze zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De losse delen kunnen apart. Graven, bouwen en zandtaartjes maken, kinderen zullen uren creatieve speeltijd hebben met deze vierkante houten zandbak ! De Plum vierkante houten. Daarnaast is het mogelijk om de twee delen op elkaar te leggen waardoor de bak afgesloten is.


Jade is een vrolijk gekleurde zandbak met twee deksels. Aan de zijkant voorzien van een handig opbergvak. Hout heeft geen behandeling.

Sepp is een vrolijk gekleurde zandbak van goed kwaliteit hout. Zandbak is voorzien van twee deksels die bij het openen veranderen in twee handige. Deze leuke houten zandbak heeft een kleurrijke opbergruimte voor je kinderen om hun speelgoed op te slaan, zodat deze nooit meer kunnen verdwalen in. Deze reuzen zandbak is de perfecte grootte voor kinderen om zich, samen met hun vriendjes of alleen, te kunnen vermaken.


Met de zandbak van Plum. Vrolijk gekleurde zandbak van goed kwaliteit hout. Perfect formaat voor meerdere kinderen om in een keer op te spelen, de Plum Houten zandbak en bank moedigt gezellig en actief spelen aan. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont zandbak folder aanbieding bij Praxis - details.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, . Is 1x een half uurtje in gespeeld. Verder niet open geweest. Heeft wat groenaanslag gekregen door de regen maar is helemaal gaaf en intact. Buitenspeelgoed vind je bij Praxis. Van zandbak tot trampoline tot speeltoestellen met bijbehorende tegels.


Bekijk en vergelijk buitenspeelgoed direct bij Praxis. En deze laatste dagen dat het niet geregent heeft heb ik de zandbak speciaal open gehouden zodat het een beetje kon drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts