donderdag 10 december 2015

Zwembad de peppel beilen

Zwembad De Peppel in Beilen. Ben jij een waterrat en speel je het liefst met water? Of wil je er één worden en kom je binnenkort naar zwemles?


Of bent u de sportieve zwemmer die regelmatig baantjes trekt? Het kan allemaal in zwembad De Peppel in Beilen.

Dit zwembad bestaat uit binnenbaden (wedstrijdbad en doelgroepenbad). Bijzonder aan het doelgroepenbad is de beweegbare bodem. Voor de recreatiezwemmers is.


Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. BEILEN – De gemeente Midden-Drenthe laat in de zomerperiode werkzaamheden uitvoeren aan zwembad De Peppel in Beilen. De wandtegels van het ondiepe bad laten los en worden vervangen.


Daarnaast wordt de beweegbare bodem van het bad op onderdelen aangepast. Periodekaart (maanden geldig in alle zwembaden) baantjes en .

De meest volledige site met ruim 66. Tijdens recreatieve uren drijft er een meter lange opblaasbare slang in het water waar . Panoramio afbeelding van Beilen. Succesvolle Uurchallenge in zwembad de Peppel , Beilen. Donderdag mei organiseerde zwemvereniging De Spatters in zwembad de Peppel voor het eerst een Uurchallenge. In de Uurchallenge, een initiatief van de KNZB, proberen de deelnemers in één uur een zo groot mogelijke afstand te . Het grootste aanbod zwemsporten in Midden-Drenthe op recreatief en prestatief niveau, voor jong en oud.


Beilen worden volledig verwarmd met de restwarmte van melkpoederfabriek Friesland Campina DOMO (DOMO). Via een transportleiding en warmtewisselaars levert DOMO jaarlijks TJ warmte. De restwarmte wordt niet alleen gebruikt voor verwarming.


In opdracht van de gemeente Midden Drenthe heeft Jules van der Linden overdekt zwembad de Peppel in Beilen ontworpen. Dit nieuwe zwembad vervangt het voormalige openluchtzwembad en een klein overdekt bassin. Het complex bestaat uit een wedstrijdbassin, een doelgroepen-bassin met volledig beweegbare . De Masters van Aqualero hebben dit weekend deel genomen aan een Masterbijeenkomst in zwembad de Peppel te Beilen.


Deze werd georganiseerd door ZPC de Spatters. De wedstrijd maakt geen deel uit van het Zuyderzee Masters Circuit, maar is een initiatief van de Spatters om ook tijdens de winter .

Upload your holiday pictures and holiday videos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts