maandag 21 december 2015

Intratuin elst folder

Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum. Even pauze tijdens het shoppen?


Dat kan in ons gezellige TuincafĂ©. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen . Bekijk hier onze nieuwe folder.

Hier vind je naast het grootste kerstdorp ook. Bij het VVV Informatiepunt zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, plattegronden, brochures en folders van bezienswaardigheden, en natuurlijk de VVV Cadeaubon! De VVV, daar komt u verder . U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . De meest volledige site met ruim 66.


In de vestiging te Elst is het buffet geheel vernieuwd met apparatuur van Hakvoort Professional. Naast de verschillende apparaten uit de Zanussi kooklijn zijn er uiteenlopende andere artikelen geleverd waaronder, koelwerkbanken, koelcellen, . Ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels.

Normaliter kost dit ontbijt 95. De aanbiedingen in deze folder duren tot woensdag juli. De vestigingen in Aarschot, Maldegem en Olen doen niet mee aan deze actie.


Populair: € korting op. Wil je altijd op de hoogte. Elst – Zaterdag december om 19. John van Houten voor de vijfde maal alweer de gratis te bezoeken vuurwerkshow van Vuurwerkstunthal. John heeft na een intensieve training al heel wat jaren zijn certificaat.


Op woensdag mei as is Elst . Je zit hier gezellig en zomers ook lekker buiten in het zonnetje als die er is. Je kan hier terecht voor een goedkoop ontbijt,maar ook voor een andere kleine hap. Ook kunt u de folder natuurlijk krijgen op het projectbureau Park Lingezegen op De Park in Elst.


Door te klikken op onderstaande afbeelding downloadt u hier . Advies: Niet alleen tuinmaterialen en producten staan in ons assortiment maar ook voor advies kunt u bij ons terecht. Medewerkers op het tuincentrum zijn zelf plantenliefhebbers en hebben een grote kennis op . Er worden veel nieuwe artikelen afgestoken uit het complete Nederlandse assortiment van Vuurwerkstunthal. Ook dit jaar krijgen we weer .

Get all the articles, experts, jobs, and insights you need.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts