dinsdag 22 december 2015

Intratuin kerst 2016

De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen. Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Oh wat hebben we dit jaar lang geduld moeten hebben.


Er is weer een romantische tren een landelijke stijl, een vrolijk thema plus . Het is een warm en feestelijk winterwonderland. Zonder aankoopverplichting krijg je één foto direct gratis mee.

The most wonderful time of the year. Voor de helft van de normale prijs, kun je bij het tuincentrum al een mooie kunstboom scoren. Dat ze afgeprijsd zijn, heeft een reden, vertelt directeur Leen Kroon.


Deze bomen komen van een internationale . Wat een mooie dingen hebben we weer gezien. Het is bijzonder om te zien hoe ze er ieder jaar weer in slagen hun winkel om te toveren in een sprookjeswereld. Krijg echt zin in de kerst.


Het is leuk versierd maar vind het jammer dat de kerstdorpjes zo hoog gebouwd zijn! Kinderen gratis in de draaimolen.

De publieksprijs is voor AVRI Bloem- . Al het leuke spul gaat weer in de kast voor volgend jaar. Tenminste, bij tuincentrum in mijn dorp. Intratuin Lochem, Lochem (gemeente).


Ook al bezig het huis in kerstsfeer te brengen? Ze zijn alletwee zeer de moeite waard en verschillen enorm qua sfeer en aanbod. Laat je betoveren door de grootste kerstmarkt van België.


Mail of deel deze pagina. We gaan met de bus naar Halsteren. Uitzonderingen voor de extra korting vormen de lopende aanbiedingen, . Nu ook veel artikelen voor de feestdagen, zoals Sinterklaas en kerst. Tijdens deze avond krijg je korting op het gehele assortiment dus ook alle kerstartikelen en kerstbomen.


Vanaf vandaag alle kersthuisjes en miniatuuraccessoires t. Korting wordt verrekend als kassakorting. Van natuurlijk tot vrolijk, van stoer tot traditioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts