dinsdag 29 augustus 2017

Royal grass seda

Omdat de vezels wat verder van elkaar af staan, doen ze ieder afzonderlijk hun eigen ding. Gratis kunstgras stalen. Topkwaliteit kunstgras voor tuin, balkon, speeltuin en en openbaar groen. Royal Grass is 1 veilig.


Uw tuin betaalbaar altijd groen.

U bent op zoek naar een betaalbaar type kunstgras, dat toch kwaliteit uitstraalt? Geeft het gazon met zijn sprieten van 45mm een heel royale, weelderige uitstraling. Een stevige, luxurieuze kwaliteit die zich bij uitstek leent voor doeleinden waarbij de esthetische waarde van belang is.


De door hun lengte levendige sprieten staan relatief dicht op elkaar. De Seda is geschikt voor het balkon, dakterras en de tuin. Deze kwaliteit is zacht en flexibel vanwege de iets hogere vezel. De grasvezels zijn V-vormig, gekopieerd van natuurlijk gras, .

Zeer kindvriendelijk Erg zachtjaar garantieSiergrasmm hoogRobuust, olijfgroen, meest natuurlijk. Prijs vanaf: € 2per m2. Het kunstgras staat bekend om de natuurlijke uitstraling en de hoge kwaliteit. Doordat de vezels verder uit elkaar staan, gaan ze hun.


LET OP: het gras heeft een standaardbreedte van meter en de lengte is per CM te bestellen, met een minimale lengte van CM. Kunstgras wordt speciaal voor u op maat geleverd. Het is daarom niet mogelijk om uw bestelling van dit product te annuleren of te retourneren. Materiaal, mm hoge kunstgrasvezel.


Kenmerk, Geeft uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look. Vezels, Natuurlijke matte, zijdeachtige kleur. Extra info, Zacht onder blote voeten.


Aanleg, Indien gewenst mogelijk . Vul het formulier hiernaast in voor meer informatie over . The Company is registered with IndiaMART since Years. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk.

Uw kunstgazon ziet er goed onderhouden en voldoende bemest uit. Wij zijn u graag van dienst met een eerlijk advies en een scherpe vrijblijvende offerte. Wij staan garant voor kwaliteit. Handcrafted by Sasha Digital. Garantie leverancier, 27.


Geschikt voor het dakterras. Verminderde kans op kalkuitbloei. Unieke vezels met een ongeƫvenaarde uitstraling. Het merk staat bekend als een van de meest innovatieve ter wereld. Het ontwikkelde onder meer de.


Deze innovaties geven het gras een . Are you looking to spend more time with family and friends in your garden, but without the hassle of having to maintain your grass? It also possible to install it yourself. Fill in the form and one of our Authorized Dealers will contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts