woensdag 9 augustus 2017

Zwembad de kuil prinsenbeek

Raymon Hermans en Django Wagner hadden al van zich . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Zwembad de Kuil is een zwemwaterplas die voldoet aan de eisen voor veilig en schoon zwemmen. Er is toezicht door professionele badmeesters en vrijwilligers. Het zwembad heeft een ligweide en een .

Naar de website Direct mailen. Heerlijke plek bij mooi weer om te zwemmen, spelen en zandkastelen te bouwen ! De toegang is dan wel gratis. De Reddingsbrigade Breda neemt in deze periode het toezicht de zwemplas op zich. Riesoord De Kuil , Prinsenbeek. Bijna duizend badgasten wisten het Prinsenbeekse natuurzwembad op deze eerste dag te vinden.


Vanaf die dag kan iedereen voor een frisse duik terecht bij het zwembad aan de Weimersedreef 16A in Prinsenbeek.

De Kuil draaide vorig jaar het beste seizoen in jaren. De Kuil in Prinsenbeek opent op zaterdag mei de poort. Voor kinderen van tot en met jaar kost een abonnement €150. Vanaf jaar is dit €en voor een gezinsabonnement betaalt men €650. Een los kaartje voor kinderen van tot en met jaar kost € en . Vandaag op pad richting Galderse Meren voor de broodnodige verkoeling, maar kwam er snel achter dat je daar niet moet zijn, nog geen kop koffie te krijgen, wat er wel is een onbewaakte.


Wij, De Dorpsraad Prinsenbeek , bewoners van Prinsenbeek en bewoners van omliggende wijken en dorpen. De meest volledige site met ruim 66. Het water is aangetast door blauwalg.


Welkom op de informatie website van Dorpsplatform Prinsenbeek. Zwemliefhebbers kunnen hier tot en met augustus terecht voor een frisse duik. Sportcentrum De Kuil - zwembaden.


Het subtropisch recreatiebad heeft een watertemperatuur van ruim graden. Naast het recreatiebad ligt een badje met spuitfontein voor de kleintjes. Het recreatiebad beschikt over tafels en stoelen, kinderboxen en .

Plan uw route naar dit adres. Openluchtzwembad De Kuil. Meer informatie (externe link). Er is in Prinsenbeek een natuurzwembad : De Kuil.


Het bad aan de Weimersedreef in Prinsenbeek is vanaf juli van 10. Zwemplas De Kuil – Weimersedreef 16A – Prinsenbeek. Dit hebben de gemeente Breda en de Dorpsraad Prinsenbeek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts