maandag 28 augustus 2017

Lasergamen omgeving den bosch

Probeer je vijanden uit te schakelen in donkere, rokerige grotten terwijl er een helikopter over je hoofd vliegt! Voor een lasergame met nóg meer avontuur bieden wij ook speciaal maatwerk! Een unieke, origineel en gewaagd kinderfeestje voor de allerstoerste meisjes en jongens is het lasergame verjaardagsfeestje bij Sportiom. Sport- en recreatiecentrum met schaatsparadijs IceFun, waar je een spannend parcours met grotten en heuveltjes vindt.


Of leef je uit in zwemparadijs AquaFun, met snelle glijbanen en heerlijke baden.

Ook kun je bij het Sportiom terecht voor een spannend spel lasergame. Een leuk uitje voor het hele gezin! Dagje Gooische kak in de zomervakantie. LAREN - Hier zijn de zonnebrillen groter dan groot. HUIZEN - Karten: leuk voor het hele gezin?


NL nam de proef op de som. DEN BOSCH - Neem de kids mee en ga naar Den Bosch voor een dagje .

Outdoor tactical paintball bij Paintball de Naaldhof in Brabant, een beleving die u niet mag missen! Vier het kinderfeestje van uw zoon of dochter bij Kartbaan Uden! Bij Kartbaan Uden staan bovendien twee. Op zoek naar een activiteit voor het kinderfeest van uw zoon of dochter in Den Bosch ? Onze mogelijkheden voor een kinderfeest in Den Bosch zijn origineel en spectaculair!


Wij bieden u bovendien nog veel meer dan alleen de mogelijkheid tot karten en lasergamen. Bekijk direct onze aantrekkelijke online arrangementen! Bent u op zoek naar een stoer outdoor kinderfeestje? MBOSS verzorgd al jarenlang vette outdoor feestjes speciaal voor kinderen.


Op ons eigen terrein in Haarsteeg geven wij leuke kinderfeestjes zoals schatten zoeken met een metaaldetector, pijl- en boogschieten, lasergamen en buideltjes van leer maken. Indoor lasergames worden op tientallen plaatsen in Nederland aangeboden. Bij sommige locaties kan je kiezen uit groepsarrangementen inclusief.


Een schoolreisje in je zwembroek, met schaatsen aan of met een lasergun in je hand? Kinderfeestje organiseren in Den Bosch ? De eerste lagergamehal van Den Bosch en directe omgeving zou eigenlijk morgen al open gaan.

Theo Bonte en Remco de Vaan gaan in elke aflevering een dagje op stap. In dit programma gaan ze. Lasergame arena is een week uitgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts