vrijdag 18 augustus 2017

Extra koopzondag dokkum

De winkels zijn geopend van 13. Over een extra koopzondag in december naast de eerste zondag konden de winkeliers het nog niet eens worden. Dat er in die maand nog een koopzondag bijkomt is in ieder geval zeker.


Koopzondag Dokkum , overzicht van winkels en woonboulevards met koopzondagen in Dokkum. Voor bepaalde winkels gelden uitzonderingen!

De koopzondagen worden vermeld in de agenda op deze site. Supermarkten Verschillende supermarkten zijn dagelijks van 8-uur geopend en de Jumbo is ook . Terug naar het overzicht. Kom gezellig winkelen in Dokkum ! Op oktober van dit jaar is er extra koopzondag in Dokkum. In Dokkum is het voor het eerst koopzondag.


Winkels in Achtkarspelen mogen niet extra open op de zondag voor de kerstdagen en op Oudjaarsdag.

Meer informatie over Hunkemöller Dokkum. Openingstijden, contactinformatie en routebeschrijving. Afgelopen zondag juli heeft Dokkum een mijlpaal bereikt in haar geschiedenis: de eerste koopzondag ! Naar ik heb vernomen was het een groot succes. Dokkum is van plan een aantal keer per jaar een koopzondag te organiseren, in combinatie met andere activiteiten die dan plaatsvinden in de stad of . De meest volledige site met ruim 66. Zondag juli is het weer koopzondag in Dokkum.


GAMMA koopzondag - is die er ook in uw woonplaats? U komt er met behulp van dit overzicht van bijzondere openingstijden snel achter of een GAMMA- bouwmarkt op zondag open is. Bij Expert Dokkum staat alles in het teken van klantvriendelijkheid. Altijd deskundig advies en de beste service zowel bij aankoop als. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen uur of op zaterdag.


Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te . Vind hier een overzicht van koopzondagen in Leeuwarden. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Leeuwarden.

Wil je weten waar een KARWEI koopzondag is, zoek dan in het overzicht van bijzondere openingstijden de KARWEI vestiging bij jou in de buurt, zodat je precies weet of die KARWEI bouwmarkt zondag open is. Zeker tijdens feestdagen is vaak sprake van bijzondere openingstijden die per bouwmarkt kunnen verschillen. Deze week, Volgende week. Winkels in Dokkum , Een overzicht van openingstijden en koopzondagen van woonboulevards en winkels in Dokkum.


De Koopavonden van alle winkels en woonboulevards in Dokkum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts