dinsdag 15 augustus 2017

Huttenheugte huisjes

Bekijk de huisjes van vakantiepark De Huttenheugte - Dalen in Nederland. Kies de accommodatie die bij u past. Woonkamer met open haard (in verband met de brandveiligheid verzoeken we je alleen de geperste houtblokken te gebruiken die te koop zijn in onze foodstore), flatscreen tv, vloer woonkamer = PVC.


Groot gemak onder één dak. Van vaatwasser tot haardroger.

Van keukenpakket tot dvd-speler in een Home Cinema Set. Opgemaakte bedden bij aankomst en een tweede televisie in de slaapkamer. Speciale weekend aanbiedingen en last minute bungalows!


We hebben een heerlijk weekend gehad met de kids , alles is aanwezig op het park super. Het is te lopen maar op de fiets gaat het sneller. Het diepe zwembad naast een golfslagbad vind ik een meerwaarde bij Centerparcs Huttenheugte.


De WIFI was gratis en werkte erg goed dit waren wij niet gewend van Centerparcs.

Kinderbed in het huisje was erg netjes. Het park is prachtig voor kinderen maar dit is vooral dankzij het zwembad! Er is geen indoor speelmogelijkheid maar dit zal vermoedelijk te maken hebben met het naastgelegen (en dure) Plopsaland.


De accommodatie valt tegen. We zouden terug komen voor het zwembad en de . Comfortabele 8-persoons cottage op Vakantiepark De Huttenheugte , Drenthe. Vier slaapkamers, open keuken, badkamers, bubbelbad. Deze plattegrond is een geïllustreerde weergave van de werkelijkheid. Darstellung der Parkanlage.


Bitte beachten Sie, dass hieraus keine exakten Entfernungen entnommen werden können . Kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in Dalen. Center Parcs De Huttenheugte persoons vip cottage nr. Afbeelding De huiskamer. Super mooi parc en netjes wij hadden een vip huisje ook goed alleen de matrassen zijn aan vervanging toe zakken door en de broodjes aan de deur waren wat eentonig het enige minpuntje is de evergreen wat een slecht restaurant maar is niet alleen op de huttenheugte maar op alle parken waar we zijn geweest het . Zeer mooi gelegen bij het water.


Het park ligt in de provincie Drente en is een echt familiepark en een paradijs voor kinderen.

Met veel activiteiten en een kinderboerderij. Bekijk de sterren bij de Sterrenwacht of kom even heerlijk bij in de sauna. Hallo, Een aantal van de persoons huisjes op de huttenheugte center parcs zijn gerenoveerd.


Het park, De Lommerbergen, blijkt een enorm succes en de huisjes worden al snel vervangen door bungalows.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts