woensdag 23 augustus 2017

Mobiele slagboom

Voor vragen over de mobiele slagboom , de Roadblock of een van onze andere producten, kunt u ons altijd bereiken via onderstaande link. Of u kunt vrijblijvend een offerte opvragen via de link hiernaast. Roadblock De roadblock is een tijdelijke slagboom, welke ideaal is voor langdurige verhuur.


Slagboom huren of mobiele slagboom ? IQ-pass levert in no-time iedere gewenste slagboomoplossing. Onze mobiele slagbomen zijn perfect om verkeer m.

Inclusief afstandsbediening en sensorbeveiliging. Onze “Car Gate” mobiele slagboom wordt door heel Nederland én daarbuiten ingezet door overheden en bedrijven die willen vertrouwen op een snelle levering, feilloze werking én . Product Name: A to Z, Product Name: Z to A, Reference: Lowest first, Reference: Highest first. Bepaalde situaties vragen om tijdelijke beveiliging, dit maken wij mogelijk met mobiele slagbomen. Deze slagbomen zijn gemonteerd op een betonvoet die eenvoudig is te verplaatsen.


Ten behoeve van de beveiliging onder de slagbomen worden ultrasoon sensoren gebruikt. Categorie: Tourniquets . De Mobile Barrier is een robuuste mobiele slagboom of car gate, zonder steunpoot of reflectorpaaltje aan het einde.

SLAGBOOMVERHUUR MOBILE BARRIER. Soeters Inter-Door heeft hiervoor een eigen verhuur site, SIDverhuur. Het afsluiten van terreinen is altijd een lastige beslissing.


Ook hiervoor hebben wij een . Uw (evenementen) terrein blijft nu vrij van wildparkeerders, bezoekers moeten zich namelijk eerst . De Roadblock kan in verschillende situaties worden toegepast. Op wens kunnen we de slagboom besturen via een GSM module, detectielus(sen), kentekenherkenning, drukknop en toegangscontrolesysteem. Overal en altijd mobiel reserveren. Voor dit soort bouwprojecten of -fasen bieden tijdelijke slagbomen een flexibele oplossing. Met de mee-scharnierende vangpaal wordt de totale opening van maximaal meter optimaal benut.


Infrarood voorkomt dat de boom naar . Te huur en te koop, plug and play. Ideaal voor een goede toegangsbeheersing. De arm van de boom is van meter tot maximaal meter lang. De mobiele slagboom heeft een standaard elektrische bediening.


De slagboom wordt gemonteer op een . Een slagboom is een afsluitingsmechanisme dat dient om controle uit te kunnen oefenen over het gebruik van een doorgang of een toegang.

Andere benamingen die worden gebruikt zijn afsluitboom, hefboom en bareel. Er zijn zowel handbediende slagbomen als slagbomen die door middel van een aandrijving worden . Verplaatsbare mobiele slagbomen. Mobiele slagboom geplaatst in een barrier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts