woensdag 9 augustus 2017

Tropische planten winterhard

Maximale volgroeide planthoogte. Om uw tuin extra tropische en exotische accenten aan te brengen kunt u gebruik maken van diverse soorten winterharde bladplanten. Exotische planten zijn tropische tuinplanten die in het Nederlandse klimaat kunnen overleven.


Alleen bij extreme koude (-gaden) of met voorjaarsvorst moet u deze tuinplanten bedekken of binnen halen. Hier vind u een overzicht van alle kwekerijen die bij mij bekend zijn in Nederland die exotische planten aanbieden.

Cobralelie - Jan op de preekstoel. De Arisaema concinnum is een winterharde tuinplant met een bijzondere en exotische uitstraling. De groei van de bladeren is opvallend.


De frisgroene bladeren vormen zich al een parasol om de stengel heen. Bloeit met bekervormige, slanke purper gestreepte . Eucalyptus als winterharde tropische plant die goed groeit in ons klimaat en muggen weert. Zoutmelde - Maritime plant.


Banksia marginata silver.

Er zijn exotische planten die goed winterhard zijn, andere kunnen geen vorst verdragen. Alfabetische lijst van tropische of exotische planten die winterhard of rustiek zijn. Kwekerij “De Groene Prins” is een Nederlandse kwekerij met exotische winterharde tuinplanten.


Wij kweken biologisch en gebruiken geen . In de Nederlandse tuin is steeds meer mogelijk op het gebied van tropische tuinplanten u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mediterianne winterharde tuinplanten op uw teras te plaatsen zo zorgd u dat in uw eigen tuin altijd op het vakantie bent, met prachtige palmbomen of olijfbomen maar wat dacht u van een. Sempervivum Winterharde vetplant. Wilt u een agave kopen in Nederland of een ander land in de E. Dat is een fluitje van een cent, via de betrouwbare webshop van . In bepaalde gevallen zal men dan ook iets van de herkomst van de plant en het aldaar heersende klimaat moeten weten of moet specialistische literatuur worden geraadpleegd. Onder winterhard wordt hier verstaan dat de plant. De Geheimen Vallei - exotische planten - webshop.


Koop of Verkoop palmbomen op Marktplaats. Een plant die in strenge winters afsterft, noemen we halfwinterhard. Tropische en subtropische planten moeten zich dus op deze . Jiuzhaigou niet woekeren kan in groep en als haag, winterhard.


Hier dromen we allemaal toch wel eens van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts