dinsdag 22 augustus 2017

Ekoplaza rotterdam

We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Ekoplaza staat voor biologisch.


Wij zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is.

Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Gastvrouw: Rina van der Stok . Dé biologische supermarkt van Rotterdam. See photos from 1visitors about organic fruits, vegetables, and winkel. EkoPlaza Rotterdam , Rotterdam.


Down to earth organic supermarket. Laatst bijgewerkt door Paula Nijman. Automatisch geëxtraheerde metadata.

Overige plaatsen in de gemeente. Voor de ondernemer is het de derde biologische supermarkt. In ruime, aangename winkels bieden we het mooiste en grootste aanbod biologische producten.


Voor online-kopers hebben we een webshop. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 1 biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Werken naast je studie moet geld opleveren, maar moet naast goed te combineren, vooral ook leuk zijn. Zaterdag staat Natasja aan de Nieuwe Binnenweg.


Ze laat daar quiche en vegetarische erwtensoep proeven. Kom proeven van de sfeer en van al het lekkers! Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt. Het is bovendien prettig te weten dat onze biologische producten vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd.


We proberen dit steeds . Let op: Bij dit afhaalpunt kun je een beperkt assortiment geneesmiddelen bestellen. Share This Story, Choose Your Platform! About the Author: Ellen. Arnhem inspireert met DIY tips tot een duurzame lifestyle en informeert over lokaal .

Het was de veertigste winkel van de biologische supermarktketen en één van de eersten in . Bekijk de bedrijfspresentatie van ekoplaza en lees meer over ekoplaza vacatures en carrièremogelijkheden op Monsterboard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts