donderdag 24 augustus 2017

Dieffenbachia snoeien

Dieffenbachia onderhoud. Ontdek hier hoe je deze kamerplant verzorgt. Hou kinderen en huisdieren uit de buurt van deze plant want het melksap binnenin is zeer giftig. Bij aanraking is er geen gevaar, het gif dringt niet door in de huid.


Huidirritaties kunnen wel ontstaan als het melksap op een wondje terecht komt.

Draag dus altijd handschoenen bij het snoeien en . Als het print op de bladeren van je . Opgelet bij het snoeien : giftig sap ! Voor meer plantengegevens zie de TK plantengids. Onder de juiste omstandigheden kan deze plant vrij groot worden. De plant wordt dan topzwaar en de oudste (onderste) bladeren vallen na verloop van tijd van de plant af.


Snoei verjongd de plant.

Snij een stengel gerust terug tot vijftien centimeter. De top kan worden gestekt. Kamerplant dieffenbachia. Bekijk alle reacties via groeninfo. Tuinforum onderwerp: dieffenbachia snoeien.


Heb jij een tip om hem mooi. De bladeren worden steeds. Beste Ivo, Moet ik de lampepoetserplant (Callistemon) nu snoeien , of in het voorjaar? Ik hoor graag je antwoord.


Deze plant is best onbereikbaar voor. Bij het snoeien of verpotten van Euphorbia dient men handschoenen te dragen en zijn ogen te beschermen. Het is belangrijk zijn handen te . Een prachtige plant- pot combinatie uit de Chic Rustic collectie. Geef jouw huis een luxe en chique uitstraling met deze prachtige collectie.


De pot is gemaakt van luxe materiaal en heeft ook een super chique uitstraling!

Absoluut één van onze favoriete. Op een dag zag ze hoe de dieffenbachia eraan toe was en besloot dat het niet langer zo kon. Ze wilde deze prachtige plant niet missen! Vlak voordat ze naar het buitenland vertrok voor een paar maanden besloot ze de dieffenbachia te snoeien.


Ze had op het internet gezien dat je hem gewoon een paar . Het komt de vorm van de plant niet ten goede als u flink gaat snoeien , maar lelijk geworden blad kunt u prima verwijderen. Om de tuin goed te snoeien heb je goed gereedschap nodig, zoals snoeischaren van Wolf Garten, maar daarnaast zijn er ook belangrijke tips per seizoen die je een heel eind op weg kunnen . Deze geeft bij contact proteolytische enzymen af (o.a. trypsine), die op huid en slijmvliezen een sterke irritatie veroorzaken met aan de slijmvliezen sterke oedeemvorming. Narcissenfamilie (amaryllidaceae) Het hanteren en bewerken van de narcisbol kan aanleiding . Er komen vast nog enkele mooie nazomerdagen, ideaal om struiken en bomen in model te snoeien voordat het weer echt weer akelig wordt en de winter . Om wildgroei tegen te gaan, de toppen in de lente snoeien.


Om hem mooi te houden en de groei onder controle te hebben is regelmatig snoeien aanbevolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts